دوز زینکت چقد بود؟ زینک باید دوز بالا بخوری اونیکی مکمل هارم که گفتم بخور امتحان کن تو که همه چی خور ...
اگه میشه منو راهنمایی میکنین لطفا ببخشید
چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من که میخورم فقط بعضی وقتا که میبینم اوضاع خوبه دوزش رو کم میکنم. فقط تو بارداری و شیردهی نخورین
ممنون عزیزم اوضاع رو چجوری تشخیص بدم که خوبه الان من براتون نوشتم میخونین ببینین من اوضاع ام چجوریه؟چون بعلاوه اونا جوش صورت هم ندارم و اینکه گفتم که پریودمم تقریبا منظم بود تا ۲ ماه اخیر یعنی شدم ولی زودتر و دیرتر داشت
چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
مکمل هارو دوباره بخور بنظرم زینک هم دوباره بخور. رژیم غذایی سالم و ورزش یادت نره مطمئن باش بازم مرتب ...
باش عزیزم ممنونم از راهنمایی هات
ممنون عزیزم اوضاع رو چجوری تشخیص بدم که خوبه الان من براتون نوشتم میخونین ببینین من اوضاع ام چجوریه؟ ...
من اوضاع رو از جوش صورت و نظم پریودم میفهمم و اینکه پریودم خونریزیش خوب باشه. ببین عزیزم دوز مکمل ها برا هرکس یجوره من حتی دیدم بعضیا با ۱۵ میلی زینک بدون هیچ چیز دیگه خوب شدن ولی بعضیا ۶۰۰ میلی گرم کروم با ۶۰ تا زینک و اینوزیتول میخورن تا بهتر بشن. این بستگی داره بدنت چجوری جواب بده. من اولش زینک رو تنها خوردم پریودم مرتب شد ولی بازم جوش میزدم بعدش کرومیوم و اینوزیتول رو اضافه کردم اولش یدونه که دیدم کمتر شد بعدش کردم دوتا کلا قطع شد. ببین بدنت چجوری جواب میده.
زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
من اوضاع رو از جوش صورت و نظم پریودم میفهمم و اینکه پریودم خونریزیش خوب باشه. ببین عزیزم دوز مکمل ها ...
سپاسگزارم ازت عزیزم لطف کردی