2777
2789
عنوان

داستان من با جوش های صورتم و تخمدان پلی کیستیک با تجربه هایی که کسب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 395078 بازدید | 2283 پست

منم جوش میزنم پوستم ترکیب چرب و خشکه در عین چرب بودنش کم آبه

دکترای پوست چه کیاهی و چه شیمیایی اصر نکرد و فقط پوستم رو خشک‌میکرد

دکتر غدد رفتم اسپیرونولاکتون داد خوب بود جوشام خوب شد اما بعد شیش ماه اثرش کم شد و منم قطع کردم و دوباره پر از جوش(حتی تو طول خوردن اسپیرونولاکتون موهام نصف شد و اینقد ریخت ور حالیکه دکتر گفت اسپیرونولاکتون باید ریزشو قطع کنه

بعدش یه دکتر دیگه آکوتان داد عالی بود اما بخاطر عوارض زیادش قطع کردم

و دوباره جوش میزنم نمیدونم چیکار کنم

البته فک‌کنم جوشام منشا کبدی داره

هر کس تجربه ای داره از جوش کبدی بهم بگه و بگه چه دکتری برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادمه چشام پر اشک بود از دکتر پرسیدم چرا اینجوری شدم هنوز جوابش یادمه گفت جوانی و هزار دردسر!!!! نه حرفی از جوش هورمونی زد نه تخمدان نه کوفت نه زهرمار!!! بعد معاینه کردن گفت باید راکوتان بخوری چون تو چاره دیگه ای نداری و یه عالمه راکوتان و کرم خارجی نوشت که اون سال شدن ۲۰۰ تومن!!! اومدیم خونه به مامانم گفتم خیلی عوارض دارن چیکار کنم مامانم بندا خدا میگف یذره قرصه چیزی نیس بخور. اینم بگم قبل تجویز یه آزمایش نوشت که همه چی خوب بود. راکوتان خیلی خوب برام جواب داد و اون تابستون همه چی اوکی بود ولی همیشه احساس سردرد داشتم که آخرا سردردم خیلی شدید شده بود و فهمیدم از عوارض راکوتان هست

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
منم جوش میزنم پوستم ترکیب چرب و خشکه در عین چرب بودنش کم آبه دکترای پوست چه کیاهی و چه شیمیایی اصر ...

تو سن بالا جوش کبدی نداریم عزیزم شما قصه منو بخون شاید بدردت بخوره

خودم سرخود دوز قرص رو کم کردم اولش یه روز در میان خوردم بعدم ۳ یا ۴ روز یدونه میخوردم و سردردم بهتر شد و جوشا هم خوب بود تا آخرش هفته ای یدونه میخوردم و همه چی کنترل بود و خوب بود منم خوشحال بودم که مثلا با ۱۰ روز یدونه راکوتان جوش نمیزنم. اونموقع راکوتان ها سوئیسی بود و مال شرکت roch الان نمیدونم هستن یا نه اما قرصای خوبی بودن. گذشت تا بعد ۶ ماه تو اینترنت دیدم راکوتان رو اونجوری بخوریم خیلی عوارض داره و نباید دزارمدت بخوریم بازم رفتم یه آزمایش دادم و وقتی دیدم همه چی خوبه قطعش کردم. اونموقع بعد کلی سرچ کردن و مقاله خوندن تازه فهمیده بودم جوشایی که تو ناحیه چانه هست بخاطر تستسترون زیاد هست که همون هورمون مردانه هست و فهمیدم بعضی دمنوش ها مث رازیانه و نعناع و باباآدم این هورمون رو میارن پایین. خواهرمم همش اصرار میکرد آگنوگول یا همون ویتکس بخورم منم این دمنوش ها و این قرص رو شروع کردم

حدود یکسال با این دمنوش ها سرکردم و جوشا هم خوب بودن و تک و توک درمیومدن. فک کنم عرق بومادران هم میخوردم. حدود یکسال بعدش پریودهام بهم ریخت و هر ۱۵ روز یا ۲۰ روز یبار پریود میشدم رفتم دکتر زنان اونم آزمایش هورمونی و سونو نوشت وقتی جوابش رو نگاه کرد گفت علائمت با نتیجه آزمایشت نمیخونه. میگف با این نتیجه اصولا نباید پریود بشی ولی تو هرماه دوبار پریود میشی!!! بهرحال اون دکترم بهم قرص پروژسترون داد خارجی بود ساخت هلند اما اسمش الان یادم نیس دوماه اونارو خوردم و پریود تقریبا منظم شد. دکترم گف باید تست آنتی مولرین هم بدی و سونو. تو سونوگرافی بهم گف تو مشکوک به تخمدان پلی کیستیک هستی ولی انگار تحت کنترله و شدید نیس دکترمم گف بنظرم چیزی نمیاد غافل از اینکه تخمدان پلی کیستیک موذی تر از این حرفاس و بعضی وقتا ممکنه تو آزمایش و سونو معلوم نباشه ولی علائمش باشه و وجود داشته باشه!!!!

گذشت تا چندماه بعدش توی سینه م یه برآمدگی حس کردم به مامانم گفتم اون بنده خدا هم ترسید گفت بریم دکتر بعدشم فهمیدم کلی گریه کرده انگار یه توده تو سینه م بود خودمم فک میکردم سرطان گرفتم. نشستم یه عالمه سایت خارجی رفتم و سرچ کردم دیدم رازیانه استروژن رو میبره بالا و بومادران هم نسبت اینارو بهم میزنه از طرفی نعناع هم تستوسترون رو مهار میکنه و وقتی این هورمون بیاد پایین استروژن بیشتر میشه. خود رازیانه پرولاکتین رو بالا میبره حدس زدم بهم ریختگی هورمون و توده سینه م از دمنوش ها بلشه