2777
2789
عنوان

داستان من با جوش های صورتم و تخمدان پلی کیستیک با تجربه هایی که کسب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 395073 بازدید | 2283 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادمه چشام پر اشک بود از دکتر پرسیدم چرا اینجوری شدم هنوز جوابش یادمه گفت جوانی و هزار دردسر!!!! نه ...

سلام ممنون بابت تجربه ای ک ب اشتراک گذاشتی منم سونو دادم تنبلی تخمدان دارم ب شدت موهام چرب میشه و میریزه دکتر بهم دارو نداد و گفت لایف استایل رو تغییر بده سمت راست و چپم گاها درد میگیره و حالت تهوع دارم  خواهرم میگفت برای کیست هات باید دارو میداد یک سال پیش پریوم شدید شد رفتم آزمایش گفتن ذخیره آهنم نزدیک ب صفره  بعد اون فروگلوبین ب ۱۲ میخورم و ی مدت فولیک اسید میخوردم ک خونریزیم کم شد دمنوش بو مادران و گزنه و چای سبز با دارچین و زنجبیل میخورم  ی آزمایش هورمونی هم نوشته برای روز سوم پریودی خط فک و زیر چونم‌ هی جوش میزنه 

ی مدت درس میخونم و بی تحرکم تو خونه هم نمیتونم ورزش کنم  شنیدم ورزش های سنگین دراز نشست و وزنه کیست رو پاره میکنه  میترسم برم باشگاه ی دو ماهی مکمل هرویتال میخوردم  ریزش کم شده بود اما گفتن زیادش خوب نیست قطع کردم حس کردم بعد اون ریزش موهام بیشتر شد

سلام دوستان منم ریزش موی شدید دارم‌. تنبلی تخمدان دارم. الان چند روزه داروهایی که استارتر گفته رو دارم مصرف میکنم. به امید خدا که بهبودی حاصل بشه

و پروردگارت را بپرست تا لحظه ی مرگت فرارسد❤آیه ۹۹سوره حجر

حالا بالاخره جوشات رفت یا نه اینو بگ‌و

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال‌ از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلخ‌تر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقه‌اش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونه‌اش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی‌ از ماها که وسط شلوغ‌ترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.

خیلی سال ازین تاپیکت گذشته نمیدونم زنده ای یانه😂

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال‌ از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلخ‌تر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقه‌اش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونه‌اش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی‌ از ماها که وسط شلوغ‌ترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.

من این محصولاتو تهیه کردم اما پوستم جوشای زیرپوستی زیادی زد که متوجه شدم بخاطر قرص جوشان ویتامین سی مینرال بود زیرا حاوی رنگ مصنوعی وقند بوده به این مورد دقت کنید بقیه محصولات خوب بودن زینک پلاسم خوب بود