2777
2789
عنوان

داستان من با جوش های صورتم و تخمدان پلی کیستیک با تجربه هایی که کسب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 395385 بازدید | 2283 پست
منم دوماهو نیمه مصرف میکنم و تاثیری ندیدم به اسپیروهم حساسیت دارم

اگر خیلی جوش میزنی و قصد بارداری هم نداری زیر نظر دکتر راکوتان بخور من خوردم تا سه سال راحت بودم  

سلام بچه ها  منم پی سی او دارم الان ۳۷ سالمه از وقتی یادم میاد بدون قرص پریود نمیشدم خیلی مطا ...

سلام ،درسته میگن حال پوست به حال کبد بستگی داره ولی از اطرافیانم کسی هست که کبد چرب داره و پوستش مثل آینست 😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر خیلی جوش میزنی و قصد بارداری هم نداری زیر نظر دکتر راکوتان بخور من خوردم تا سه سال راحت بو ...

خیلی ازین راکوتانو ضدبارداری میترسم اما حس میکنم روز به روز دارم بدتر میشم الانم که تازه پریودیم تموم شده دوباره علائمشو دارم نمیدونم چیکار کنم

خیلی ازین راکوتانو ضدبارداری میترسم اما حس میکنم روز به روز دارم بدتر میشم الانم که تازه پریودیم تمو ...

دست رو دست بزاری صورتت میشه پر از فرورفتگی جوش بعدش هرچقدر خرج کنی و درمان کنی درست بشو نیست ،اگر آکنه مقاوم داری چاره ای نیست باید درمانش کنی تا وضعیت بدتر نشده

سلام 

میخواستم‌بپرسم که اسپیرو ۱۰۰ که نصف صبح نصف شب 

بهتر تاثیر میگذازد یا یک قرص کامل ۱۰۰  رو بخوری 

دختر من الان حدود ۱۰ روز   دوتا نصف صبح وشب میخوره 

میخواستم ببینم از ماه اینده می تونه  اسپیرو ۱۰۰ بصورت قرص کامل بخوره دیگه نصف نخوره یا تا دوماه همین با دوز نیم صبح وشب جلو بره ممنونم از پاسخ گویی

استاتر جان 

ای کاش نیومدی وجواب سوالات ما رو میدادی 

دوستان که این مطلبها رو میخونن هم اگر اطلاعات دارین لطفا 

پاسخ بدین 

بهترین قرص اهن رو میشه بگین 

ایرانی وخارجی 

دختر من تقریبا ۹ ماه که فروسیس مصرف میکنه دو دوره 

فیفول 

یک دوره فرامکس مصرف کرده 

از ازدیبهشت تا حالا ذخیره اهن از ۲۲ شده ۷۲

خیلی دیر ذخیره اهنش میاد بالا 

ایزی ایرون هم دوسال پیش مصرف میکرد 

دریغ از ذره ای تغییر 

البته فروسیس قیمت مناسبی داره 

با اونکه یک مولتی ویتامین کامل هست 

البته از فولیکوفر قرص اهن ایرانی هم خوب شنیدم 

نظرتون رو میگین برام ممنونم

استاتر جان  ای کاش نیومدی وجواب سوالات ما رو میدادی  دوستان که این مطلبها رو میخونن هم ا ...

سلام عریزم دکتر برای بارداریم فرودین تجویز میکرد خیلی عالی بود برام

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
سلام  میخواستم‌بپرسم که اسپیرو ۱۰۰ که نصف صبح نصف شب  بهتر تاثیر میگذازد یا یک قرص کامل ...

عزیزم نزدیک ۱۲ ساعت نیمه عمر داره پس نصف خوردنش بهتره اما اگه راحت نیس یدونه ۱۰۰ بصورت تک دوز هر روز بخوره

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗