2777
2789
عنوان

وزن بالای جنین😨

| مشاهده متن کامل بحث + 14102 بازدید | 128 پست
من چیز خاصی نخوردم حتی بیشتر روز ها اصلا صبحونه نخوردم جنین بخواد وزن بگیره خودش میگیره

خودت و شوهرت قد و هیکلتون درشته؟.... 

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
چیا می‌خورید ک تپل شده وزنش. توروخدا ب منم بگو

من چیز خاصی نخوردم خودمم بخاطر همین تعجب کردم که ماشالله انقدر وزن گرفته

دوست دارم دخترم  تودليه مامان❤️❤️❤️                  ممنون ميشم براى سلامتى دخترم صلوات بفرستين🌹🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چیز خاصی نخوردم خودمم بخاطر همین تعجب کردم که ماشالله انقدر وزن گرفته

کار جفتت خوب بوده دمش گرم

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
نگران نباش گلم منم طبیعی زایمان کردم حتی وقتی میدونستم ۳۷۰۰ بود بعد زایمانم گفتن ۳۱۰۰ عه،از دکترم‌پر ...

من برعکس شما یه روز قبل از زایمانم سونو گفت ۳۵۰۰ ولی روز زایمانم ۳۹۰۰ بود

نی نی منم ۴۴۸۰ بود بآلای ۴کیلو سز میکنن خیلی ریسک خطرناکیه خدای نکرده یا بچه خفه میشه یا جاییش در می ...

ماشاالله چطوری نینیت تپل شد بچه اول ۲۶۵۰ دنیا اومد انقد عذاب کشیدم سروزنش هنوزم لاغره ...چی میخوردی؟؟من سر دخترم اصلاااا غذا نمیخوردم

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...
حالا خدا رو شکر کن نارس نمیشه اگه دکتر گفت بخاطر وزن بچه سزارین کن،حرفش رو گوش بده.یه وقت خدای نکرد ...

دکترم بهم گفته چون طبیعی دوست داری تمام سعیمون رو میکنیم مگه اینکه دور سر بچه بزرگ باشه و گیر کنه بعد سز میکنم  اخه هم درد بکشم هم سز بشم

دوست دارم دخترم  تودليه مامان❤️❤️❤️                  ممنون ميشم براى سلامتى دخترم صلوات بفرستين🌹🙏🏻
نه خیلی سخته به نظرم پاره میشی دخترجان همه جات بخیه میخوده .منم وزن نی نی روززایمانم بالای ۴کیلوبودش ...

اره ادم بخیه میخوره منم زن داداشم طبیعی زایمان کرد وزن بچه 3800 بود بیچاره مجرا ادرارش پاره شد حین عمل

ماشاالله خدا حفظش کنه برا منم دعا کن آجی

ممنونم چشم 

چیا می‌خورید ک تپل شده وزنش. توروخدا ب منم بگو

بستگی به بدن مادر داره عزیزم منم اصلا چیز خاصی نمیخوردم حتی از معمولی هم کمتر میخوردم پسراولم 4کیلوبود  با قد 53پسردومم 36هفته با قد 50بدنیا اومد 3750بود 

من چیز خاصی نخوردم حتی بیشتر روز ها اصلا صبحونه نخوردم جنین بخواد وزن بگیره خودش میگیره

کلا از اول بارداری تا الان چقد اضافه کردی؟خودتم تپلی؟

نینی منم تپل شهاا😍😍😍

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
نی نی منم ۴۴۸۰ بود بآلای ۴کیلو سز میکنن خیلی ریسک خطرناکیه خدای نکرده یا بچه خفه میشه یا جاییش در می ...

سزارین سخت نبود؟

بگردمش اون تپلو رو😂 ن گلم احتمالا نشه یا خیلی اذیت بشی سزارین ک ترس نداره از چیش میترسی؟؟

خدانکنه عزیزم  نمیدونم از اول ترس داشتم