2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شما رفتین سونو ؟

سلام عزیزم من سه شنبه رفتم هنوز قلب تشکیل نشده بود قراره ۲۹برم 

فقط ساک حاملگی رو دید و اینکه من طبق پری ۶هفته بودم ولی طبق سونو ۵هفته برام نوشت

سلام عزیزم من سه شنبه رفتم هنوز قلب تشکیل نشده بود قراره ۲۹برم  فقط ساک حاملگی رو دید و اینکه ...

به سلامتی گلم منم سه شنبه رفتم به حساب خودم 6 هفته بودم فقط ساک 8 میلیمتری دید و گفت کمتر از 5 هفته قرار شد دو هفته دیگه برم انگار واسه همه همینطوره 

حالت تهوع اینا نداری؟ من فقط معدم اذیت میکنه

نمیشه گفت حالت تهوع گاهی خیلی خیلی کم که اصلا به نرم نباید اسم حالت تهوع روش بذارم فقط گاهی که همه چیز رو هم میخورم معده ام اذیت میشه انگار یه چیزی سر معده مونده ولی بدنم گاهی گرم میشه مثل تب خفیف گاهی سردم میشه و لرز میکنم 

ولا نمیدونم،گفت ک جای بچه رو محکم میکنه و پیوند خونی رو محکم میکنه بین جنین و مادر 

جدا پس خوبه شاید چون من شیاف دارم داروی دیگه ای بهم ندادن گفتند بعد از تشکیل قلب جنین میتونیم پرونده تشکیل بدیم و بارداری رو قطعی در نظر بگیریم . خدا خودش نی نی های همه رو براشون حفظ کنه نی نی منم سالم و سلامت تو بغلم بذاره