2777
2789
خوب اگه فک میکنی برگردی درست میشه برگرد  اما اگه فک میکنی تغییری نمیکنه هرگز اینکارو نکن

مجبورم برگردم چون تحمل خونه ی پدری رو دیگه ندارم اینجا هم خیلی اذیت میشم اینهمه زن دارن اذیت میشن و بخاطر بچه هاشون تحمل میکنن منم یکیش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده ها رو ول کن حس قلبی خودت چیه؟ شوهرت میگه برگرد؟

خودم دوسش دارم اونم دوسم داره 

شوهرم میگه برگرد اما پرونده طلاقو ببند و بعد برگرد 

من کلی پول وکیل دادم بالای ۲۰ میلیون 

بهش میگم حق طلاق بده میگه نمیدم میگم تعهد بده میگه نمیدم همینجوری برگرد

الان با هم خوشبختن یا نه؟  شاید زن داداشت دعای زبون بندی چیزی گرفته؟

والا از دعا که خبر ندارم ولی اره باهم خوبن....ولی خیلی بابامو اذیت کردن جلو همه سرش داد میزدن و توهین و ...... خدا لعنتش کنه هیچ وقت نمی بخشمش

الان با هم خوشبختن یا نه؟  شاید زن داداشت دعای زبون بندی چیزی گرفته؟

عزیزم شما که همو دوست دارین چرا سعی نمیکنی مشکلتون رو باهم حل کنین یعنی انقدر حاده؟

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
والا از دعا که خبر ندارم ولی اره باهم خوبن....ولی خیلی بابامو اذیت کردن جلو همه سرش داد میزدن و توهی ...

نه ما اصلا حرمت شکنی نکردیم 

میگم حتی خانواده هامون با هم رو در رو نشدن

پدر شوهرم خیلی چرتو پرت بارم کرد اما من فقط سکوت کردم و اصلا جواب ندادم 

گفتم شاید برگردم خجالت زده نباسم

اما انقد پروان اینا ک میدونم اگه برگردم میگن بهتر از ما گیر نیاورد بیشتر بزنیم تو سرش