2777
2789
نه ما اصلا حرمت شکنی نکردیم  میگم حتی خانواده هامون با هم رو در رو نشدن پدر شوهرم خیلی چرتو پ ...

واقعا همه جوانب رو بسنج و تصمیم جدی بگیر....بعضی وقتا میگم کاش هیچ کدوم از داداشام با زن های الانشون ازدواج نکرده بودن....یه کاری کن که حسرت گذشته رو نخوری 

عزیزم شما که همو دوست دارین چرا سعی نمیکنی مشکلتون رو باهم حل کنین یعنی انقدر حاده؟

اخه دوست داشتن ک دلیل نمیشه 

شوهرم بسار بد دهنه و بی ادبه تا این حد ک یه بار التشو در اورد بهم گفت الان روت ادرار میکنم پرتت میکنم بیرون ببخشیدا تا بحث کوچیک میشد فحش ناموسی میداد

دست بزنم داشت 

خسیس و بد دل و سرد مزاج بود 

فقط حسنش این بود اصلا رفیق باز و زن باز و تن پرور نبود اما الان میگه از کارایی ک کردم پشیمونم

اما خوب هیچ تضمینی نمیده ک خوب شده باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت اگه بدون وکیل خودمون جلو بریم میتونم موفق بشم؟

تا الان ک وکیل واسه من هیچ کاری نکرده رسما پولمو ریختم تو جوب خدا ازش نگذره

فقط پول گرفته

ب نظرم خودت برو جلو با یه مشاور حقوقی مشورت کن اگه کمکیم خوتستی تا جایی ک خبر داشته باشم میتونم کمک کنم

با همه ی اینا خودت هنوز دوسش داری ؟ 

من فراموشش کرده بودم 

اما همش زنگ میزنه و التماس میکنه ک بهم فرصت بده جبران کنم دوست دارم قول میدم آدم شم 

بهش میگم باشه ماشینت ک ۴۰ میلیونه ب نامم کن بقیه مهریه رو هم در قبال حق طلاق میبخشم میام 

میگه عمرا همینجوری بیا 

اخه دوست داشتن ک دلیل نمیشه  شوهرم بسار بد دهنه و بی ادبه تا این حد ک یه بار التشو در اورد بهم ...

اره خب اینا خیلی بده ولی ایکاش قبل این دادگاه بازیا شوهرت اخلاقش وتغییر میداد 

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
بنظرت اگه بدون وکیل خودمون جلو بریم میتونم موفق بشم؟

ببین من شوهر کتکم زده که نامه پزشک قانونی دارم پرده گوشم پاره کردم .. در خونه هم روم قفل کرده که نتونم برگردم به خونه خیلی هم فحش میده.. من طلاق نمیخوام ولی میخوام گوشمالیش بدم بنظرت با این قانون مردسالار موفق میشم؟

من فراموشش کرده بودم  اما همش زنگ میزنه و التماس میکنه ک بهم فرصت بده جبران کنم دوست دارم قول ...

نمیدونم والا شاید بخاطر غرور شایدم از ترس از دست دادن شایدم از ترس پرداخت مهریه میگه دوستت دارم ولی حاظر نیست تضمین کنه 

اره خب اینا خیلی بده ولی ایکاش قبل این دادگاه بازیا شوهرت اخلاقش وتغییر میداد 

خودش میگه تغییر کردم 

اما خوب بهم تضمین نمیده 

من الان پرونده رو با این همه هزینه ببندمو برگردم دوباره اخلاقای بدشو تکرار کنه 

نه پول وکبل دارم دیگه نه پدرم حمایتم میکنه

ببین من شوهر کتکم زده که نامه پزشک قانونی دارم پرده گوشم پاره کردم .. در خونه هم روم قفل کرده که نتو ...

پات برسه دادگاه شوهرتم میوفته رو لج 

به فکر گوشمالی از طریق دادگاه نباش چون منم همین کارو میخواستم کنم و الان فقط من ضرر کردم 

هر وقت مطمئن شدی از جداییت اقدام کن