2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم دوسالشه دارم از پوشک میگیرم بعضی وقتا تنها میزارمش دسشویی درو میبندم میگم کارتو کردی صدام کن

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم
تو دعا کن من بتونم از پوشک بگیرمش .بعدش تنهایی دستشویی رفتنو ی کاریش میکنم

شماهم مرحله ی از پوشک گرفتنید؟؟چن سالشه بچتون

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم
دو سال و نیم کاهی میرفت ولی چون تو حیاط بود از گربه میترسید نمیرفت الان میره دو روز کمتر از سه سا ...

یعنی خودشو می‌تونه بشوره ؟؟؟یا شما میری میشوریش؟؟؟

دیدی گاهی وقتا از یه چیزایی می بری ولی نمیتونی رهاش کنی،،،خیلی زجر اوره🙃

یک سالوهشت ماه ازجیش گرفتم سه سالکی یادادم خودش بشینه پیش دبستانی رفت یاددادم خودشو بشوره

برخیز ک فجرانقلاب است امروز  بیگانع صفت خانه خراب است امروز       هرتوطئه ک دشمن بکشد ازلطف خدانقش براب است امروز      (۲۲بهمن سالروزپیروزی انقلاب اسلامی مبارک)
شماهم مرحله ی از پوشک گرفتنید؟؟چن سالشه بچتون

دو سال و دو ماهشه والا تقریبا یک ماه پیش نزدیک یک هفته باهاش کار کردم یکم همکاری کرد ولی روز آخر چندین ساعت دستشویشو نگه داشت میگفت که دارم هی جلو خودشو میگرفت ولی میبردم دستشویی نمیکرد منم ترسیدم عفونت ادراری بگیره پوشکش کردم تا بعد از عید دوباره امتحان کنم.شما چی؟ بچه شما چتد وقتشه؟

یعنی خودشو می‌تونه بشوره ؟؟؟یا شما میری میشوریش؟؟؟

تابستون خودش میشست ولی خودم باز میشستمش دیگه نذاشتم بشوره چون گاهی دستشو میزد دهنم

الان داره سه سالش میشه خودم میشورم چون میدونم تمیز نمیشوره 

یکم بزرگ شه میسپرم به خودش دیگه خودم نمیشورم

تابستون خودش میشست ولی خودم باز میشستمش دیگه نذاشتم بشوره چون گاهی دستشو میزد دهنم الان داره سه سال ...

دختر منم سه سالشه ،،خیلی میخوام خودشو بشوره ولی میترسم تمیز مشاوره و مریض بشه،خداکنه زود یاد بگیره

دیدی گاهی وقتا از یه چیزایی می بری ولی نمیتونی رهاش کنی،،،خیلی زجر اوره🙃