2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااای دختر سری پیش پریود شدم نوار بهداشتی رو که استفاده شده بود انداختم تو سطل گوشه دستشویی...چشمت ر ...

اوه اوه هیچوقت یادش نمیره

حالا بزرگتر ک بشه و متوجه جریان بشه،حتما یادش ب این خاطره میفته😀😀

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
۵ سال و نیمه تو دستشویی کسی دیده بود ازم پرسید منم بهش گفتم  فکر نکنم اشکالی داشته باشه البته ...

چجوری بهش گفتی؟در چ حد؟

دخترم ۷سالشه و نمیدونم چجوری و در چ حد بگم

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
اوه اوه هیچوقت یادش نمیره حالا بزرگتر ک بشه و متوجه جریان بشه،حتما یادش ب این خاطره میفته😀😀

آره ...همش فکرم درگیره... از اون موقع تو حموم پلاستیک مشکی آویزون کردم اونجا میذارم تا چشمش نیافته یه وقت

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
وااای دختر سری پیش پریود شدم نوار بهداشتی رو که استفاده شده بود انداختم تو سطل گوشه دستشویی...چشمت ر ...

بگین  رون پام زخم خیلی بزرگی شده ، دکتر این پنبه های پانسمان رو داده که زخممو پانسمان کنم

منم پانسمانمو عوض کردم و پنبه اش رو انداختم تو سطل دستشویی

به نظرم حتی اگه بگین باس.نم چندساله یه زخم بزرگ داره که خوب نمیشه ...و دکتر اون پنبه های پانسمانو داده

هم اگه باز دوباره پدبهداشتی تو خونه دید ، واسش سوال پیش نمیاد ...

و هم قضیه این پدی که تو سطل توالت دیده ، رو جایی نمیگه 

بگین  رون پام زخم خیلی بزرگی شده ، دکتر این پنبه های پانسمان رو داده که زخممو پانسمان کنم منم ...

آره این خوبه...الان دو هفته میگذره اما هنوز فراموش نکرده و گاهی وقتا میپرسه

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
چجوری بهش گفتی؟در چ حد؟ دخترم ۷سالشه و نمیدونم چجوری و در چ حد بگم

من بهش گفتم خانما ک بزرگ میشن بعضی روزا دل درد میگیرن و ازونجا ک جیش میکنیم یکم خون هم میاد ک طبیعیه و بعد چند روز خوب میشه این پد ها رو میزاریم تا لباس زیرمون کثیف نشه

الهی ...همه تووووووو