2777
2789

دوستای عزیزم سلام 

من الان اول هفته ی شش بارداری ام  هیچ علائمی ندارم 

سینم اوایل حساس شده بود الان کم‌شده ولی بعضی وقتا تیر میکشه ، حالت تهوع و احساس گرسنگی اصلا ندارم ، زیر دلم هم درد نمیکنه .. یه کم نگرانم  بنظرتون مشکلی نیست ؟ 

من‌سه ماه پیش سقط خود خواسته داشتم  .. 

خدایا دامن همه ی منتظرهارو سبز کن 🌈❤️💝 هیچ امیدواری رو نا امید نکن  آمین 👑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که تهوع دارم بد جور. الان توی هفته ی ۶ هستم البته سونو انجام دادم گفت چند روز عقبه نگرانش هستم

زود نرفتی برای سونو ؟ شاید لقاحت دیر بوده 

تخمک گذاریت رو نمیدونی چه روزی بوده ؟

مرسی عزیزم شما کی رفتی برای سونوی قلب ؟ 

من تا 10 روز عقب انداختم رفتم.سونو گف 6هفته و 1 روزه قلبشم.تشکیل شده بود.اما متاسفانه به دلیل انقباض زیاد و سهل نگاری دکترم که بهم.امپول و قرص نداد اول 7ماه بچم.به دنیا اومد 10روز تو دستگاه بود اما نموند.واسم.خیلی دعاکنین

خدایا شکرت
من شنبه رفتم نشد گفت دو هفته دیگه بیا. آخرین پریودت کی بوده؟

من ۳۰ آذر اخرین پریودم  روز یازدهم پریود رفتم سونو ببینم فولی دارم گفت یکیش ازاد سده یکیش هم هفده و نیمه سایزش ازاد میشه .. من زود تخمک گذاری کردم .. ۶‌روز مونده به پریود بی بیم‌مثبت شد 

اما چون اسپرم همسرم ضعیفه همش توهم بارداری پوچ میزنم 

بچه هایه سوال تروخداجواب بدین من دوره هام سی روزه بوده روزپنجم پریودم رابطه داشتم بدون جلوگیری ۷روزه پاک میشم به نظرتون ممکنه بارداربشم ده روزازوقتم گذشته البته یه بچه ۱۴ماهه هم دارم که شیرمیدم به نظرتون ممکنه ازشیردهی باشه به هم خوردن پریودم

من تا 10 روز عقب انداختم رفتم.سونو گف 6هفته و 1 روزه قلبشم.تشکیل شده بود.اما متاسفانه به دلیل انقباض ...

اخی عزیزم 

امیدوارم به رودی خدا دوباره دامنتو سبز کنه اصلا ناراحت نباش بسپار به خدا علتش چی بود اخه 

انقباض چی