2777
2789
عنوان

بارداری بدون علائم مگه میشه مگه داریم ؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 29 پست
اخی عزیزم  امیدوارم به رودی خدا دوباره دامنتو سبز کنه اصلا ناراحت نباش بسپار به خدا علتش چی بو ...

نمیدونم دلیلش چی بود عزیزم فقط یه مدت بود بجه خودش رو خیلی سفت میکرد هرچی هم.به دکترم.میگفتم میگف طبیعیه انقد دست دست کرد که زایمان کردم .الهی خدا به هرکی بچه میده سالم.و صالح و به سروقت بده و عاقبت بخیر

خدایا شکرت
بچه هایه سوال تروخداجواب بدین من دوره هام سی روزه بوده روزپنجم پریودم رابطه داشتم بدون جلوگیری ۷روزه ...

شیردهی عقب میندازه ولی کلا حواست رو جمع کن چون الان آمادگی بدنت زیاده.

خدایا شکرت شکرت شکرت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هایه سوال تروخداجواب بدین من دوره هام سی روزه بوده روزپنجم پریودم رابطه داشتم بدون جلوگیری ۷روزه ...

روز پنج پریود قطعا تخمک‌نداشتی اما خب اسپرم چند روز میتونه زنده بمونه .. ولی خب چون سیکلت سی روزست بعید میدونم  از رابطه ی پنج پریودت باردار شده باشی 

خدایا دامن همه ی منتظرهارو سبز کن 🌈❤️💝 هیچ امیدواری رو نا امید نکن  آمین 👑
نمیدونم دلیلش چی بود عزیزم فقط یه مدت بود بجه خودش رو خیلی سفت میکرد هرچی هم.به دکترم.میگفتم میگف طب ...

انساالله عزیزم 

تو حتما بارداری بعدی سرکلاژ کن . من سه ماه پیش باردار بودم هفته بازده خودم سقط کردم بچه رو  بعد دکترم که یک ماه بعد با هیستروسکوپی بقایا رو برام دراورده بود فهمیده بود دهانه ی رحمم بارداری بعدی باید سرکلاژ بشه و دوخته بشه  

روز پنج پریود قطعا تخمک‌نداشتی اما خب اسپرم چند روز میتونه زنده بمونه .. ولی خب چون سیکلت سی روزست ب ...

اره دقیقا خودمم فکرمیکنم چون دیرترتخمگذاری میکنم باردارنباشم ممنون عزیزم انشالله نینیتوبسلامتی به دنیابیاری

نمیدونم دلیلش چی بود عزیزم فقط یه مدت بود بجه خودش رو خیلی سفت میکرد هرچی هم.به دکترم.میگفتم میگف طب ...

هیچ کار خدا بی حکمت نیست ..  امیدوارم به زودی دوباره دامنت سبز بشه .. حتما دکترتو عوض کن  

آره ولی سونوی ان تی که رفتم یه کم مشکل داشت و سقط کردم  

عزیزم امیدوارم بارداری رو با سلامتی و راحت پشت سر بزاری .خیلی ها علائم ندارن نگران اون مسئله نباش.

خدایا شکرت شکرت شکرت.
انساالله عزیزم  تو حتما بارداری بعدی سرکلاژ کن . من سه ماه پیش باردار بودم هفته بازده خودم سقط ...

عزیزم چرا سقط کنی دوست داشتی بگوواره عزیزم حتمن سرکلاژ میکنم.دلیلش چی بوده دکترت گفته سرکلاژشی

خدایا شکرت
عزیزم امیدوارم بارداری رو با سلامتی و راحت پشت سر بزاری .خیلی ها علائم ندارن نگران اون مسئله نباش.

ممنون عزیزم  همچنین امیدوارم  تو هم بری و صدای قشنگ قلبشو بشنوی ، برای منم دعا کن  😘❤️

عزیزم چرا سقط کنی دوست داشتی بگوواره عزیزم حتمن سرکلاژ میکنم.دلیلش چی بوده دکترت گفته سرکلاژشی

گفت دهانه رحمت نرمه  و بازه  باید سرکلاژ کنی که خیالمون راحت باشه 

دوستای قشنگم ممنون که جواب دادین  دعا کنید نگرانی من بی مورد باشه و همه چی خوب پیش بره .. امیدوارم همتون  در پناه خدا باشید 💝💝💝