2777
2789

🌹دوستان کمی طولانیه..ولی هم مسخرست هم حرص درار..ممنون میشم بخونین و دلجوییم کنین🌹

ما بعد چند سال با کلی دعا و ثنا و دار و دوا باردارشدیم..

با هم توافق کردیم که فقط به بابا مامانامون بگیم و ازشون قول بگیریم که تا قبل سونو قلب که هفت هفتگیه به کسی چیزی نگن.

ولی مادر شوهرم خیلی بی تفاوت به حرف و نظر ما رفت به هممممه خبر داد..کل روستای شوهرم خبر دار شدن.

شوهرمم خیلی عصبانی شد ولی مامانش گفت بخاطر شوق و ذوقی که داشتم نتونستم خودمو بگیرم

بعد با شوهرم توافق کردیم تا چهار ماهگی قضیه دوقلویی رو به هیییچکی نگیم

با اینکه خیلی دلم میخواست به آبجیم بگم..و میدونم که آبجیم و مامان بابام به کسی نمیگن..ولی من بخاطر قراری که با شوهرم داشتم نگفتم به کسی.

تا اینکه شوهرم رفت خونه باباش اینا.بعد که برگشت با تمام شرمندگی گفت که یه چیزی بگم دعوا نمیکنی😳.گفتم نه..گفت به مامانم گفتم!!!ولی خیالت راحت جون خودمو قسم داده که به کسی نگه😊

خیلی ناراحت شدم که زیر قول قرارمون زده..ولی به خودم دلداری دادم که عیب نداره..طفلی خیلی ذوق زده بوده از دهنش در رفته

هفته بعد که باز رفت و برگشت..گفت بابامم خبر دار شده😓

گفتم چجوری!؟گفت مامانم که باهات یه دفعه تلفنی حال و احوال میکرده از دهنش در رفته که نی نی هات چجورن..بابامم شنیده

ولی خیالت راحت!بابام ارواح باباشو قسم خورده به کسی چیزی نمیگه

منم گفتم باشه ببینیم چجور نمیگه

حالا امروز مادرشوهرم میگه برادرشوهرم اومده خونشون و گیر داده که ما خواب دیدیم دوقلو دارن.راسته؟پدر شوهرمم گفته آره بابا جون خوابتون راسته😏

😬😬😬😬

حالا من دیگه برام مهم نیست که کی میدونه کی نمیدونه

بیشتر از این ناراحتم که چرا اینقدر راحت بدقولی میکنن

اون از شوهرم اون از مامانش و باباش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق داری ولی حرص نخور

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
آخه اینقدر خود داری کردم به خانوادم که دهنشون قرصه نگفتم..اونوقت شوهر من....

اشتباه کردی 

شما که میدونسی مامان و بابات دهنشون قرصه باید میگفتی

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

انشالله ک بچه هات سالم و صالح باشن عزیزم حتما ذوق داشتن از خدا بخواه ک چشم بد دور باشن و دلت صاف بگیر چکارمیشه کرد از ذوق وشوق زیادی هست دیگه 

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
همینه     پس چی میگن راز ت رو به محرم ت هم نگو چون که محرم    محرم  &nb ...

میدونی با این کارش  اون حس اعتمادی که باید بین زن و شوهر باشه از بین رفته..از کجا معلوم چیزای دیگه هم نمیگه..این کارا باعث پنهون کاری میشه از طرف من

آخرش اعصاب خودت خورد میشه بارداری ول کن بیخیال شو فقط به شوهرت بگو دیگه هیچ رازی رو باهات درمیون نمیزارم ذوق نی نی هاتونو بکنین دعوا چیه

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
فقط منتظرم بیاد خونه..

ماهم ۳ساله منتظر نی نی هستیم شوهرم همیشه میگه شاید خدا بهمون دوقلوه داد یهو

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر