سلام من حدود یک سال و نیم برای بارداری اقدام داشتم که نتیجه نداشت طی این مدت دو سه بار هم پیش دکتر طاهری پناه ویزیت شدم که مرتبه آخر بهم پیشنهاد ای وی اف دادن ولی من خیلی ناراحت شدم و احساس کردم برای پول داره این پیشنهاد رو میده و باز هم دنبال کار خودمو گرفتم مصرف لتروزول و امپول اچ سی جی و اقدام طبیعی اما نتیجه نداشت نهایتا دوباره رفتم پیش دکتر طاهری پناه ایشون اول برام لاپاراسکوپی انجام دادن یک لوله که عفونت شدید داشت کاملا بست و یک پولیپ کوچک هم داشتم که خارج کردن و گفتن سه ماه دیگه خودم اقدام کنم اگر نتیجه نداشت برم برای ای وی اف که نهایتا انجام دادم و همون مرتبه اول باردار شدم الان پشیمونم که چرا همون بار اول به توصیه اش عمل نکردم الان به جای بارداری بچه ام داشت چهاردست و پا میرفت. در مورد اخلاقشون هم گاهی اوقات بی حوصله هستش که من بهشون حق میدم با اون حجم کاری و اونهمه بیمار واقعا توان دل و قلوه دادن با همه بیمارها براشون نمونه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه جون خودتونو بچه هاتونو دوست دارین خواهشا پیش این قاتل بیسواد نرین. 3 تا بچه های سالممو کشت. کاش زمان به عقب برمیگذشت و من اصلا پامو تو مطب این قاتل نمیگذاشتم یا حداقل یکی بهم میگفت این قاتله.