2777
2789
عنوان

حالم بهم میخوره که شوهرم به زنای دیگه نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 98817 بازدید | 341 پست
شوهرت میدونه ک شما اطلاع داری؟ برات دعا میکنم عزیزم.زندگیت اونجور ک خودت میخوای بشه ..ناراحت شدم

نه نگفتم می‌شناسمش . اما گفتم که می‌دونم داری بهم خیانت میکنی اونم. زیر بار نمیره .  تازگیا میگه برو دکتر  دیوونه شدی . اخ که کاشکی شوهرش میفهمید . اما با چند تا از دوستاش همدستن و خوب بلده شوهره رو با کمک دوستاش بپیچونه

خب انقدر به خودشون میرسن که انگارمیخوان برن عروسی ....بخدا انقدرخشگل میشن که منم شوهرم نگاشون میکنه ...

نه 

شما شاید شوهرت دوستت نداره و گرنه من از شوهرم پولدارتر میبینم باید ولش کنم؟

یا خوشگلتر ببینن باید ول کنن و خیانت کنن؟؟ تعهد چی میشه. 

هرزگی مرد رو به پای زنا نذارید

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی میترسم از شوهرش جدا شده و  بشینه جدی جدی زیر پای شوهر من .

اشتباه نکن طبق شرایط خودت با یه مشاورصحبت کن.یکی از آشناهای ما همین کارو کرد فقطم یه دختر ده ساله داشت..حالا ک دست شوهرش رو شده رفته زنه رو گرفته اینم بعداز چندماه قهر برگشته سرخونه زندگیش..یجوری باید شوهرتو سردکنی ازش یا تا میتونی بکش و پس اندازکن از شوهرت

خدایا   چنان کن سرانجام کار         تو خشنودباشی و ما رستگار.... آمین
میدونی میترسم از شوهرش جدا شده و  بشینه جدی جدی زیر پای شوهر من .

ببین مردی مثل شوهرتو ارزش جنگیدن نداره من انتقام میگیرم از زنه بخاطر خودم نه برای بدست اوردن کامل شوهرم ....شوهرت میدونه در جریانی 

شوهر من که مثلا چشم پاکه نگاه میکنه بعد به خاطر ترس از من میگه این بچه بود یا مثلا چه قدر زشت بود من ...

واای خدایا

منم قبلتا خیلی چش پاک بودم 

از زمانی ک دیدم شوهرم خیلی وضعش خراب شد رو لج و لجبازی منم یه نگاهی به دوروبرم انداختم

بعد دیدم عی دل غافل....عمرم به فنا بوده😂😂

تاحالا اینارو نمیدیدم

۴۵کیلو بودم خودمو رسوندم به ۵۹ هدفم ۶۴ه  قدم بلنده مشخص نمیشه اصلاکه انقدوزن دارم😂چند وقت پیش به ۶۰رسیده بودم که دیدم چربی دورران و شکم آوردم که کمشون کردم و حالا ۵۹م بدون چربی     میرم تا۶۴🥰
شما اگه بدونید شوهرتون با یه خانم شوهردار و بچه دار  رابطه داره  و خانمه خیلی هفت خط باشه& ...

هیچی چرا باید کاری کنیم؟؟

خلایق هر چی لایق 

میشینم زندگیمو میکنم ادم هم حسابش نمیکنم

میخواستی بگی بخاطر ماهوارست؟

اره ولی گفت نه و نقشه هام همش خراب شد 🤔

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
حواست باشه مال وامواله شوهرتو نگیره ازش.دقیقاقضیه ی بنده خدایی بود.

این جور زنا بخاطر همون به قرون دو هزار میان دیگه . آخه کی میاد با یه مرد پنجاه ساله دوست شه اونم با سه تا بچه  . جیگرم آتیش میگیره حق بچه هامون رو میده به اون . اونوقت بچه بزرگم بخاطر به گوشی دو تومنی باید زار بزنه.  

سلام عزیزم مثلا چجور آموزشی متوجه نشدم

سلام مارال جونم، ببین من خودم یه پسر 14 ساله دارم از بچگی بهش یاد دادم که نباید تو صورت آدم ها مخصوصا خانم ها زل بزنه وقتی یه کم بد و خوب رو می‌فهمید دیگه نبردمش مجالس زنونه، بهش میگفتم وقتی دوستای مامان خونه هستن خواستی از اتاقت بیای بیرون یا الله بگو، یا اگه زنی رو توصیف می‌کرد بدی کارش رو با محبت بهش گوشزد میکردم، پدرش هم توی 16 سال زندگیمون هیچوقت به زن نا محرمی  نگاه مستقیم نکرده و الگوی خوبی تو این زمینه بود، دیدم حتی بعضی خانواده ها که به حجاب دختر خانوماشون حساسن حیای چشم رو به پسراشون یاد نمیدن، خب وقتی مردی از بچگی آموزش ندیده و قبح چشم چرانی براش ریخته شده دیگه بدون اختیار اون کار رو انجام میده و ترک عادت خیلی براش سخت میشه 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...