2777
2789
عنوان

عامل اصلی خیانت زنه😒😠

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 106 پست
وااا چ ربطی داره من هشت سالم بود خونه عمه ام زندگی میکردم شوهرعمه ام میخاست بزور اذیتم کنه لابداینم ...

اونوقت چی شد؟

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو بعضیا واقعا فکر میکنن طرف مجرده و زن نداره نمیگن زن داریم که طرف بفهمه داره به هم جنسش خیانت میکنه 

بعدم ۹۰ درصد کرم از مرداس ده درصد از بعضی زن ها که من به شخصه خجالت میکشم به عنوان هم جنسشون

و خدایی هست مهربان تر از حد تصور ...
خانوم اجازه؟ خب حالا اگه شوهر ما برامون کم بزاره و تو خونه مثل بابابزرگا لباس بپوشه و همیشه تنش بدی ...

لابد میتونیم دیگه با این تفاسیر😕

پول عزیز خیلی دوستت دارم و همیشه منتظرتم😍😍

ربطی به زنو مرد نداره کسی که خیانت بکنه با هرکسی که جور بشه میکنه ولی قبول کنیم بعضی خانوما دیگه شوهرشو در آوردن 

من هی میام از اشتباهات زندگیم درس بگیرم          زندگی هی از جاهایی که نخوندم امتحان میگیره  

خیانت فقط علتش نه زنه و نه مرد

وقتی عفت هاو پرده هادریده میشه ، وقتی حرمتها از بین میره و وقتی قباحت گناه نابود میشه از هر کسی میتونیم انتظار خیانت رو داشته باشیم .

فقط کم گذاشتن یه طرف نیست!

نادیده گرفتن اخلاق و اعتقادات رو دست کم نگیرید

فقط خدا ،،،، همین و بس

امروز رفته بودم بانک.  یه مرد بسیار هیز اونجا حضور داشت که خیلی تابلو به زنها و دخترها خیره میشد.  یعنی با دیدنش حالت تهوع بهم دست داد.  میدید که بعضی ها شوهرشون پیششونه یا مثلا حلقه دستشونه ولی باز میخواست با چشماش قورتمون بده.  الان  یادم اومد باز تهوع گرفتم.  هیچ کس هم بهش چراغ سبز نشون نداد ولی خودش به تنهایی فضا رو مسموم کرده بود.  نفس کشیدن رو سخت کرده بود.  بیچاره زنش

خدایا شکرت🙏

پایه‌ی ازدواج تعهد بین زن و مرده، نه تعهد بین زن و چندین میلیارد زن دیگه‌ی دنیا. من به دوسپسرم اعتما ...

😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣به دوس پسرت؟؟؟؟؟؟؟

به نظر من وقتی زندگی مشترک تشکیل میشه...تعهد و عهد و پیمان این وسط است...زندگی مشترک فقط خلاصه نشده توی عشوه گری زن...شما با این حرفتون به این نکته اشاره میکنین که اگر خانومی نیاز های مردش رو برآورده نکنه مردش خیانت میکنه...دقیقا این حرفتون رو میتونین برعکس هم بکنین...چون اگر مردی نیاز های زنشو رو فراهم نکنه مطمئنا یکی بهتر از آقاش اون خانوم رو درک کنه زن خیانت میکنه...صد در صد میکنه همونطور که مرد میکنه زن هم خیانت میکنه...پس توی زندگی مشترک همه چی باید تعادل داشته باشه چه محبت چه نیاز مالی و احساسی...

خیلی از خانوم هارو دیدم که آقاشون وااااقعا بهشون محبت نداره و خانوم دست به کارای کثیف میزنه...و اگر آقاش اینو بفهمه طلاق صحله گردنشو میزنه...پس به تمام خانومای محترم میگم...تا میتونین به خودتوم و زندگیتون برسین و اگر خدایی نکرده خیانتی دیدین بزنین زیر همه چیز و برین

بره های این حوالی...گرگ هارا میدرند!
اخرش بابام با مادرم اشتی کرد برگشتم سرخونه وزندگی خیلی دوران بدی بود تا چندسال بعدش شب ادراری داشتم

کاری ک نکرد؟ 

عجب آدم عوضی بوده 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟