2777
2789
عنوان

عامل اصلی خیانت زنه😒😠

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 106 پست

باحرفت موافقم بجز اون اخری ک زیاد موافق نیستم باهاش اونم بخاطر اینکه مرد میتونه طلاق بده بعد بره با یکی دیگه ن ک دولا دولا شتر سواری کنه بعدم خیانت جای بخشش نداره اگرم کسی بخاد ببخشه و خودشو اصلاح کنه حتما دل خیلی بزرگی داره ک من شخصا توخودم نمیبینم همچین چیزیو

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما دیگه ته مرد پرست و زن ستیزی 

چرا یه مرد باید بره به ده تازن پیشنهاد بده و از ده نفر جواب رد بگیره تا ادم شه ؟،؟؟چرا خودش از اول سعی نمیکنه ادم شه؟؟؟

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎

پایه‌ی ازدواج تعهد بین زن و مرده، نه تعهد بین زن و چندین میلیارد زن دیگه‌ی دنیا. من به دوسپسرم اعتماد دارم، توی یه اتاق پر از کارگر جنسی باشه یا وسط مسجد و کلیسا، دوسپسر منه و این اعتماد بین ما دوتاست که به تعهد و رابطه معنی میده. چه ربطی به زنهای دیگه داره؟ 

سن استورما بی. 
اگر هزار تا زن چراغ سبز نشون بدن مردی که متعهده و پاش نمی لنگه خیانت نمیکنه از این دید هم نگاه کن

استارتر مردی رو میگه ک خودش دلش میخواد

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

وقتی کرم در کان هر دو موجود باشد خیانت میشود

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم

خانوم اجازه؟

خب حالا اگه شوهر ما برامون کم بزاره و تو خونه مثل بابابزرگا لباس بپوشه و همیشه تنش بدی گند عرق بده و پاهاش بو بده و ریشاشو دیر به دیر اصلا کنه و .... ما هم میتونیم خیانت کنیم؟

صلوات برای نی نی دارشدنم میخوام.‌ میفرستی؟😘😘😘😘