2777
2789
عنوان

عامل اصلی خیانت زنه😒😠

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 106 پست

عزیزم ب عنوان یک زن میگم ک وقتی یک مرد یکبار خیانت میکنه فرض کنیم ک زن اونو میبخشه مرد هم تا اخر خیانت نمیکنه ولی ایا اون زن میتونه فراموش کنه خیانت رو  شما ب عنوان یک زن بگو 

خیانت هیچ توجیهی نداره حالا اگه مرد ب زنش بی تفاوت باشه زن خیانت کنه زن کثیف شناخته میشه ایا مرد اونو میبخشه ؟؟ با اینکه مقصر مرده 

ولی اگه مرد خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر ب شوهرت برس 

عشق یعنی منتظر دو جفت پای کوچولو باشیم.     ارزو میکنم این روز رو با تو ببینم             عشقــــ جانــم   
عزیزم ب عنوان یک زن میگم ک وقتی یک مرد یکبار خیانت میکنه فرض کنیم ک زن اونو میبخشه مرد هم تا اخر خیا ...

متاسفانه همینه 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اساسا اون چیزی تو رفتار و رابطه های آقایون از دید ما خیانت محسوب میشه از دید آقایون سرگرمی به حساب میاد..این دقیقا نکته ی دردناک ماجراست،طرف هیچ کمبودی هم نداره از طرف زنش اما براش سرگرمیه ،همزمان میتونه عاشق زنش باشه و با یکی دیگه خوش بگذرونه، بخدا من همچین مردی رو دیدم

پول عزیز خیلی دوستت دارم و همیشه منتظرتم😍😍

مخالفم چون اولا اکثر خانوما بعد خیانت همسرشون طلاق نمیگیرن، عامل طلاق اکثرا چیزای دیگس، دوما یه چیزی هست به اسم تعهد که اون مرد متاهله که متعهده نه زن مجرد یا مطلقه!

مرسی که نظراتونو نوشتید

اما من هنوز سر حرفم هستم مرد هرچقدر هم هیز و بد سرشت باشه اگه زنا اجازه نمیدادن مردا ازشون این جوری استفاده کنند خیانتی وجود نداشت!

حالا تا صب خودتون رو گول بزنید

خدا همه عاشق ها رو بهم برسونه  
😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣به دوس پسرت؟؟؟؟؟؟؟

آره عزیزم. خنده‌داره برات که چیزی که ظاهراً خانومای دیگه با این دلیل و منطق‌های غلط توی ازدواج بهش نرسیدن رو من با دوسپسرم دارم؟ تعهدی که میخواد با دو خط خطبه بیاد و به چندین میلیارد زن دنیا بند باشه و به نظرم شوهرم یه حیون بی‌افسار باشه که سگک کمربندش فقط و فقط به چراغ سبز زن همسایه بنده تعهد نیست.

سن استورما بی. 
امروز رفته بودم بانک.  یه مرد بسیار هیز اونجا حضور داشت که خیلی تابلو به زنها و دخترها خیره میش ...

خب علت این رفتارشو چی میدونی؟

جز اینه که نه ناموس حالیشه نه شرف و نه گناه بودن این نگاهش؟

فقط خدا ،،،، همین و بس
چرا نصف شب میومد تو اتاق دست میزد بعدم عمه ام انگار راضی بود

وای مگه میشه؟ الان ازدواج کردی؟ رفت و آمد دارین؟ 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
مرسی که نظراتونو نوشتید اما من هنوز سر حرفم هستم مرد هرچقدر هم هیز و بد سرشت باشه اگه زنا اجازه نمی ...

باش تو هم این حرفا رو به شوهرت بزن وقتی رفت خیانت کرد و برگشت معذرت خواهی میگه ببخشید که همجنسات پیشنهادمو قبول کردن اخه تقصیر اونا بود نه من میخواستن قبول نکنن 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
آره عزیزم. خنده‌داره برات که چیزی که ظاهراً خانومای دیگه با این دلیل و منطق‌های غلط توی ازدواج بهش ن ...

مهم این که بهت تعهد داشته باشه ولی بهت خیانت نکنه.یعنی واسهش تکراری نشی😍😍