سلام بچه ها ، من سه ساله که چادر میزنم ، اولش برام خیلی سخت بود ، خیلی از دوستام رو تو دانشگاه از دست دادم ، خانواده م متعجب بودن و فک میکردن از سرم میوفته ، فامیلامون مسخره م میکردن و روسریمو از سرم در میاوردن ، خیلی اذیت شدم و همش فکر میکردم نه این وری ام نه اون وری .. ولی الان بعد از سه سال احساس میکنم آدم دیگه ای شدم ..
با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
تو مرا جان و جهانی❤💍❤M من همینم که میبینی...مغازه نیستم که به سلیقت دکور بزنم. به من نگین التماس دعا..تو بارگاه الهی بفهمن با من در ارتباطین براتون گرون تموم میشه😂😓. فضای مجازی تا جایی خوبه که پای فامیلا توش باز نشه..که اگه باز بشه میشه فضای جاسوسی😐 ساعت۳صبح از پارتی بر میگردین خانوادتون چیزی بهتون نمیگن؟من۱۲به بعد نمیرم دسشویی که نفهمن بیدارم😕
آهای تویی ک داری امضامو میخونی😊اره با توام عشقم😊 میشه واسم دوتا صلوات بفرسی و دعا کنی به اون چیزایی که تو دلمه برسم؟؟امیدوارم با همین صلوات خودتم به حاجتت برسی گلم مرسی❤❤❤