2777
2789
عنوان

سه ساله چادری شدم:)

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 97 پست
احسنت بهتون به این میگن احترام به عقاید دیگران کاش یه عده یاد بگیرن ازتون 

🙏🙏🙏🌷😍

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

عزیزم من با خودش حرف زدم جوابم گرفتم 😐 شما؟

شما روی صحبتت با قشری بود که من هم جزوش هستم و نمیتونم ساکت بمونم 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بد گفتم خواهر .. زندگی کردن سخت شده .. چادرمو دوست دارم ولی جامعه ای که نسبت به اونها نسبت داده م ...

اگه کسی از چادریها بدش بیاد از کوته فکری خودش هست همه که مثل هم نیستن نمیشه گفت همه ی چادری ها بد هستن یا همه ی مانتویی ها خوب 

انسان سالم و عاقل باید این و بفهمه که توی هرقشری خوب و بد هست و تا زمانی که شخصی رو از نزدیک نشناخته درباره ی شخصیتش قضاوت نکنه حالا چه چادری باشه چه مانتویی..

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
من بد گفتم خواهر .. زندگی کردن سخت شده .. چادرمو دوست دارم ولی جامعه ای که نسبت به اونها نسبت داده م ...

اشتباه نکن این چادر نبوده که تو ازش بدت میومده بلکه رفتار و ترشرویی اون افراد بود که اگه چادری هم نبودند بااین طرز برخوردشون بازم همین احساس و داشتین 

پس ما هیچوقت حق نداریم ندیده و نشناخته به صرف محجبه بودن یا نبودن از کسی خوشمون نیاد. 

شما روی صحبتت با قشری بود که من هم جزوش هستم و نمیتونم ساکت بمونم 

باشه حرص نخور موهات سفید میشه من اصن با شما حرفی ندارم خودت میندازی وسط

دختر عموم پروفایلش زده خوشبختی یعنی اسمِ شوهرت مرتضی باشه یِ دلِ سیر گریه کردم برا همه ی اون بدبخت های که اسم شوهرشون مرتضی نیست خدایا خیلی بی انصافیه.