2777
2789
😐😐ترسیدم😓 بنظرم اگه کسی اومد بهتون نخود کشمش یا شکلاتی چیزی داد که بخورین نخورین نکنه دعا خونده ب ...

یه بار برا من خاهر شوهرم یه کاسه خیلی کوچولو مربا اورد    تعجب کردم همچین کاری و  همچین چیزی  یه ذره تو کاسه  اومدم یه دره خوردم  لاش کاغد بود 😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من حتی تو خونه ننیاد ناهار بخوره میگه بریز بیار بده میلرم بیرون میخورم    من خودمم تو ...

همونه یه چیزی تو خونت گذاشتن که شوهرت فراریه پا برو از یه جا شروع کن هم یه تمیز کاری میشه هم مطمین میشی چیزی نیست  . شاید کاغذی چیزی باشه کنار مبلی جایی که دیده نمیشه

😐😐ترسیدم😓 بنظرم اگه کسی اومد بهتون نخود کشمش یا شکلاتی چیزی داد که بخورین نخورین نکنه دعا خونده ب ...

کاااش  فقط از این طریق میشد 😥😥😥 هزاران راه دیگه ای هست که طلسم بشیم 

احتمالااا  دعای سرد شدن هست

خیر نبینن انشالله   خانومه گفت به کسی نگو  وگرنه باطل کنی دوباره میرن میگیرن   وگرنه میرفتم حالشونو جا میاوردم   بخدا پدرمو دراوردن یه روز خوش نداشتم 

کاااش  فقط از این طریق میشد 😥😥😥 هزاران راه دیگه ای هست که طلسم بشیم

اره ولی من میگم شاید یه درصد تو خونشم چیزی باشه اگه تو خونش چیزی پیدا نکرد حداقل یکم خیالش راحت میشه میتونه یه فکر دیگه بکنه

یه بار برا من خاهر شوهرم یه کاسه خیلی کوچولو مربا اورد    تعجب کردم همچین کاری و  همچ ...

😱😱😱😱😱 نبااااید میگزفتی ازش 

.. یعنییی واقعا همچین مادر خواهرهای هستن که بخوان زندگی پسرشون یا برادرشون بهم بریزن 😥😥😥 خدا لعنتشون کنه

😱😱😱😱😱 نبااااید میگزفتی ازش  .. یعنییی واقعا همچین مادر خواهرهای هستن که بخوان زندگی پسرشو ...

نمیدونستم  ک .  مثلا خانومه شایددعای خوب بگیرن  ولی سراغ نابلد میرن بدتر  گند میزنن به زندگیتون 😤😤😤😤

مثلا خاهرشوهر مادرشوهرت میومدن بیشتر کجا ها میشستن اول اونجا رو نگاه کن  

مادر شوهرم خیلی نمیاد  بیشتر شوهرم میده شاید به خوردش میدن 

ولی خاهر شوهرم یه شب درمیون میاد حتی منم خونه نباشم میاد