2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر نبینن انشالله   خانومه گفت به کسی نگو  وگرنه باطل کنی دوباره میرن میگیرن  & ...

ببین یه کاری کن همون آیه ۸۰ سوره اسرا رو بنویس بنداز توی آب بخور شوهرمم اومد بهش اون آبه رو بده نفهمه شاید تاثیر داشت . 

ببین یه کاری کن همون آیه ۸۰ سوره اسرا رو بنویس بنداز توی آب بخور شوهرمم اومد بهش اون آبه رو بده نفهم ...

باشه عزیزم 

خودم کارایی که بلدم انجام دادم و یه راهی هم خانومه گفت  ولی فعلا ک ....

نه بابا نترس ایشالله که همچین اتفاقی برات پیش نمیاد 

میدونی تاحالا بهش فک نکرده بودم چون اعتقادی نداشتم  میگی زبونتو بستن یه جورایی مثل منه که 

من الان چهارساله عقدم توی این چهارسال حتی یه بارم نتونستم بگم برام عروسی بگیر یا درمورد آینده حرف بزنیم اصلن نشده ینی تا میخواستم بگم پشیمون میشدم الان فک میکنم نکنه منم دعا خونده بودن نمیتونم حرفی بش بزنم🤔🤔🤔🤔

میشه بگین چیطوریه؟؟؟ 

من زنعموشوهرم یکم بدجنسه یکمم بخاطراینکه شوهرم دخترشونگرفته بودبامن‌ضدشده بوداوایل ازدواج همیشه دروپنجره ی خونم روغنی بودوتوخونمون دعوامیوفتادمادرشوهربه دعانویس گفته بوداینجوریه گفته بادباروغن گرگ طلسمتون کردن گاهی اوقاتم زیرفرشام وبه صورت مربع گندم میریختن

زندگیه خوبی دارم ظاهرش چشه خیلیاروکورکرده یکی نیست به این خیلیابگه به ظاهرهمه چی خوبه ولی همه چیزکه به ظاهرنیست آخه ‌((ممنون میشم اگه واسه تنهامشکل زندگیم صلوات بفرستید))
میدونی تاحالا بهش فک نکرده بودم چون اعتقادی نداشتم  میگی زبونتو بستن یه جورایی مثل منه که  ...

نه بابا بد به دلت راه نده ی روز که فرصتش مهیا بود بشین راست پوست کنده بهش بگو اخه چهارسالم زیاده  نامزدی و عقد بین ۶ ماه تا یک سال هست .. باهاشون صحبت کنین 

من زنعموشوهرم یکم بدجنسه یکمم بخاطراینکه شوهرم دخترشونگرفته بودبامن‌ضدشده بوداوایل ازدواج همیشه دروپ ...

😱😱😱😱😱 خیلییی حواست به زندگیت باشه عزیزم  الان دیگه خیلیا انسانیت ندارن  و به راحتی زندگی بقبه رو خراب میکنن بخاطر خواسته های خودشون میشه گقت بخاطر خودخواهی خودشون