2777
2789
عنوان

من الان باید چیکار کنم🤪با این شوهر

1027 بازدید | 29 پست

سلام . 

پریشب 😑با شوهرم اس ام اس میدادیم. 

بحث سره این بود ک خودش مدام با رفیقاش میره بیرون ولی منو نمیبره😞

اونم گفت تازه من کم میرم بقیه ی پسرا را ندیدی🙁.

اونا هر روز هر روز با دوست دختراشون میرن بیرون🤮🤮

منم گفتم : پس برن زنشونا طلاق بدن اگه دوست دختر دارن . 

گفت منم دارم پس باید  طلاق بدم(گاهی به شوخی هی دوست دختر دوست دختر‌میکنه اینجا دیگه نمیدونم شوخی بود یا جدی)

منم گفتم پس من یه لحظه نمیمونم و جدامیشم😆

اونم گفت  باشه منم گفتم پس دیگه بهم پیام نده ☹️

اونم دیگه هیچی نگفت . منم شب بخیر کردم. 

واقعا از اونشب به بعد دیگه انگار نه انگار ن پیامی داد نه چیزی😭

(البته اینا بگم با دعواحرف نمیزدیما یدفعه اینجوری گفت منم حوابشو  دادم‌اون دیگه هیچی نگفته بنطرتون چیکار کنم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول بگو چند سالته، چند وقته ازدواج کردی و شوهرت چندسالشه و توی عقد هستی یا نه و رابطه کامل داشتی یا نه 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
۱۹ . عقدم ۳ سال باکره هستم 🙈 ولی نیازشو برطرف میکنم

اون اونجوری گفت توهم هیچی کاریش نکردی؟؟؟

من دیشب برا اینکه دیر سین کرد پیامو دعوا کردم باهاش😑😑😑

من جات بودم حالشو میگرفتم 

99/9/9 خونه خودمم انشالله😍😍یه صلوات مهمونم میکنی 🙏🙏