2777
2789
عنوان

خدا لعنتم کنه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 94 پست

نو ک اومد ب بازار کهنه شده دل آزار 🤨😞

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم.. انقدر بهش توجه نکردی بچه صدمه میبینه..    

توجه که میکنم..

از هرررر لحاظی...

۸۰ درصد گوش به فرمانشیم.

اما زیاادم از ته دل نیس

خودمم دلم براش میسوزه

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
چرا اینجوری میگی؟ میگم تو بهداشت و تغذیه و بازی و اسباب بازی براش کم نذاشتیم.. محبتم میکنم باهاش ب ...

فکر کردی اون متوجه نمیشه ؟ حتی اگر متوجه هم نشه بزرگ تر که شد قشنگ تنفر درونی تو رو حس میکنه و میشه یه آدم عقده ای .

تلقین میکنی از بس به خودت 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
نو ک اومد ب بازار کهنه شده دل آزار 🤨😞

نگو این حرفو

مگه لباسِ؟

من دومیم ناخواسته بود ولی الان جفتشون برام یکی هستن اون دنیا باید باباتِ فرق گذاشتن بینشون جواب پس داد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
از وقتی دخترت ب دنیا اومده نسبت ب پسرت این حسا رو داری؟ یا از اولشم اینجوری بودی؟؟

از اولش....

چون بیشتر پیش مادرم بود..مادرم هممممیشه منو بی عرضه میدید..وقتیم پسرم ب دنیا اومد فک میکرد نمیتونم ازش نگهداری کنم.....

کلا از چشمم انداختنش..خودشون نگه داشتن

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
فکر کردی اون متوجه نمیشه ؟ حتی اگر متوجه هم نشه بزرگ تر که شد قشنگ تنفر درونی تو رو حس میکنه و میشه ...

اره بیشتر مشکلا برمیگرده ب دوران کودکی

هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...