2777
2789
عنوان

خدا لعنتم کنه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 94 پست

این خانوم اومده که اینجا بهش کمک کنیم.خودشون هم میدونن که رفتارشون نسبت به پسرشون درست نیست شماتت ایشون کمکی بهشون نمیکنه.

به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید. عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم ربطی نداره.. ببخشید مگه اسباب بازی یا وسیله س که از چشمت بیوفته.. از خدا کمک بخواه ان شالله مه ...

برام دعا کن ...خودمم خیلی اذیت میشم ....

مرسی وقت گذاشتی

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️

سعی کن نصف روز پیشت نباشه تا اعصابت با دوتا بجه ضعیف تر نشه و دلت براش تنگ بشه. منکه حس میکنم بخاطر نزدیک بودن زایمان هات اعصابت ضعیف شده و افسردگی گرفتی. مادر نرمال اینجوری نیست عزیزم 

الهی به امید خودت...  

عزیزم خب دلیل اینک این حسو نسبت بهش داری چیه بهش فکر کن ببین چرا این حسو داری چرا نباید از ته دل باشه رو خودت کار کن تلقین نکن این چیزای بدو دلت میاد میگی از ته دل نیست محبتات

جز بی حوصلگی هیچی نمونده واسم...
چرا اینجوری میگی؟ میگم تو بهداشت و تغذیه و بازی و اسباب بازی براش کم نذاشتیم.. محبتم میکنم باهاش ب ...

پس چطور هنوز تو شلوارش پی پی میکنه؟ 

چطور دلت میاد 

هم نقد که دختر بانمکه پسرم عزیز وشیرینه وخیلی مهربون 

من هر دوجنس دارم 

از اولش.... چون بیشتر پیش مادرم بود..مادرم هممممیشه منو بی عرضه میدید..وقتیم پسرم ب دنیا اومد فک می ...

خب دلیلش همیناست که میگی..تو بچتو دوس داری الکی ب خودت عذاب وجدان نده بابا...فقط دختر از اولش از نوزادی توو بغلت بوده بیشتر باهاش حس نزدیکی داری...و اینکه مادرتم مقصره ک جوری رفتار کرده ک انگار بچه ی تو نیست و خودش وظیفه مادری رو انجام داده!!

هر کی شبیهته خیلی عزیزه   
به نظرمن استارتر ازوجایی ک مشاور نتونسته کموم کنه نینی سایت هم به هیچ وجه نمیتونه یکم روراست باش با ...

من همش ۲۲ سالمه...

مشاورم گف مشکلی نیس فقط سعی کن بیشتر بش توجه کنی..

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️