2777
2789
عنوان

ضربان قلبم😔

125 بازدید | 7 پست

بچه ها برای کسایی که ضربان قلبشون مادر زادی بالاس ورزش سنگین خطرناکه؟ این جلسه که ورزش کردم بهم فشار اومد ازون موقع گهگاه قفسه سینم درد خفیفی داره و انگار سنگینه و حالت تنگی نفس دارم😥

دنیا به کام دیویدشونه...

اصلا ورزش سنگین انجام ندین . فقط ورزش ملایم 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله مگه میشه بدون خطر باشه . عزیز فقط پیاده روی و این ورزش ها . البته از پزشک هم بپرسین زیر نظر پزشک باشید 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3789159&slug=معجزه-دعا-و-ذکر-با-سوره-تکاثر&postId=121709734

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
بله خطرناکه . پروپرانول میخوری؟

وقتی کوچک تر بودم دکتر برام نوشت گفت فقط وقتی درد داری بخور ولی من هیچوقت درد نداشتم الان یکی دو روزه می خورم روزی

دنیا به کام دیویدشونه...
وقتی کوچک تر بودم دکتر برام نوشت گفت فقط وقتی درد داری بخور ولی من هیچوقت درد نداشتم الان یکی دو روز ...

شوهر منم تپش داره . اون چون تپش داره میخوره . آره بخور . موقعی که تپشت میره بالا بخور حتما . ورزش سنگین اصلا نکن . موقع ورزش به ریتم ضربان قلبت توجه کن .

شوهر منم تپش داره . اون چون تپش داره میخوره . آره بخور . موقعی که تپشت میره بالا بخور حتما . ورزش سن ...

آخه خیلی ورزشمو دوس داشتم تازه داشتم روو فرم میومدم😔

دنیا به کام دیویدشونه...
آخه خیلی ورزشمو دوس داشتم تازه داشتم روو فرم میومدم😔

ورزش بکن . ولی سنگین نه عزیزم . تردمیل و اسکی هوایی اینا رو با سرعت کم بزن .بیشتر نرمش کن. به مربیت بگو بهت ورزش های مطابق با بدنت بده. انشالله همیشه سلامت باشی.