2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند سال قبل خوردم و حساسیت کردم. تمام دستام قرمز شده بودن و خارش داشتن و ...

عزیزم من ناحیه خصوصی خیلی خارش دارم باید چیکار کنم 

حتما باید برم دکتر ، دیگه قرص هم نمیخورم

عزیزم من ناحیه خصوصی خیلی خارش دارم باید چیکار کنم حتما باید برم دکتر ، دیگه قرص هم نمیخورم

من قرص رو قطع کردم و رفتم دکتر. 

یادمه بهم آمپول زدن. 

در کنارش داروی دیگه ای یادم نیست دادن یا نه؟ 

بعد چون مریض بودم و هنوز خوب نشده بودم ، آموکسی کلاو رو هم عوض کردن و داروی دیگه ای دادن. 

عزیزم منم دقیقا همینطور شدم

رفتم متخصص زنان گفت به دارو حساسیت نداری وقتی یه دوزه انتی بیوتیک مصرف میکنی انتی بیوتیک کارش از بین برردن باکتری هاس در نتیجه باکتری های مفید واژن رو از بین میبره دچار عفونت میشی

حتما برو متخصص زنان دارو باید استفاده کنی

نمیدونم همه ی انتی بیوتیک ها اینطورن یانه

اما من هم اموکسی کلاو برای سرماخوردگی خوردم و اینطور شدم

عزیزم منم دقیقا همینطور شدمرفتم متخصص زنان گفت به دارو حساسیت نداری وقتی یه دوزه انتی بیوتیک مصرف می ...

ممنونم عزیزم یادتون چه دارویی دادن ؟ 

حقیقتا تا حالا دکتر زنان نرفتم استرس دارم 🥲معاینه میکنن درسته ؟ 

ممنونم عزیزم یادتون چه دارویی دادن ؟ حقیقتا تا حالا دکتر زنان نرفتم استرس دارم 🥲معاینه میکنن درسته ...

نه عزیزم چندین بار متخصص زنان رفتم  فقط یکبار به درخواست خودم معاینه کردن

مجردین یا متاهل؟