2777
2789
عنوان

خنده دارترین تجربه ای که داشتید چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی، بگردم. بخدا مادرها جنسشون از انسان نیست، 

حالا خاطره ی نه چندان خنده دار من

همین دو ماه پیش من برای یه کاری یه سفر یه روزه رفتم شیراز، بعد سوار اتوبوس شدم از همون اول یکی حسبی پا پیچ من شده بود و پسر خاله شده بود من محلش نمیدادم. بعد دیدم یه لیوان پر تخمه برام اورد من گفتم نمیخورم. کلی گیر داد و من مجبوری ازش گرفتم ترسیدم  ابرو ریزی کنه😂😂

خلاصه صندلیش پشت من بود. رفت نشست بعد از چند وقیقه یه بوی وحشتناکی اومد که من در حد حالت تهوع حالم بد شد. تا یک ساعتی همینجوری این بو میومد خلاصه ایناه دستم رو روی دسته ی صندلی گداشته بودم که حس کردم یه چیز نرمی زیر دستمه نگاه کردم دیدم پای اون طرفه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 کفششو در اورده بود و جورابهاش وحشتناک بو میداد انگار که یه راسو تو جورابهاش مرده بود. 

اون هم ریلکس پاشو دراز کرده بود رو دسته ی صندلی من. و خوابیده بود. رفتم به راننده گفتم اون هم حسابی از خجالتش در اومد😕😕😕😑😑😑😑

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
خخخ منم عمل کرده بودم .خواهرم بیمارستان همراهم بود من رو صندلی بودم  خوارم رو تخت خوابید شب اوم ...

😂😂😂باید میزاشتی اون رو آمپول بززن تا خواب از چشمش بپره

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

یه خاطره سر خوردن دیگه دارم

با خواهرم و بابام رفته بودم بیمارستان کفشم یه کم پاشنه داشت زیرشم تقریبا صاف بود 

لبه پله ها کفشم لیز خورد ولو شدم 😂 دوباره پاگرد بعدی همین اتفاق افتاد طفلی خواهرم و بابام دستامو از دوطرف گرفته بودن دیگه 😂

منم واسه اینکه مردم فکر نکنن چقدر دستپا چلفتی ام خودمو بی‌حال و مریض نشون میدادم که خیال کنن از شدت ضعف و مریضی افتادم تو پله ها 

یکی توهمین سایت تعریف میکرد که خیلی سریع جوگیر میشم😟یه بارخونه مادرشوهرم بودم سروصداازتوکوچه بلند شد منم بدو رفتم توکوچه دیدم یکی افتاده اون وسط منم جوگیر زنگ زدم اورژانس با آب و تاب.خانمه راهنمایی میکرد که تا اورژانس میرسه اینکارارو انجام بده.منم مثله مرغ سرکنده ازاین ور میرفتم اونور دادمیزدم دور مریضو خلوت کنید دکمه هاشو باز کنید .خانمه هم راهنمایی میکرد برو بهش تنفس دهان به دهان بده من میگفتم آخه خجالت میکشم.اون میگفت نترس خجالت نداره جون یه انسان درخطره.همه ماتومبهوت من بودن یکی از مادرشوهرم پرسید این کیه مادرشوهرم باخجالت گفته عروسمه😳😳

دردم از یار است و درمان نیز هم
وااااااااااااااااای عالی بود           چقدر پررو بوده طرف   & ...

یعنی دلم میخواست خفه اش کنم. حالا بعد تو لیوان رو نگاه کردم دیدم شماره اشو برام گداشته بود. میخواستم تو توقف بعدی حسابی حالشو بیارم سرجاش یهو دیدم وسط راه پیاده شد. لعنتی جذاب 

یه خاطره سر خوردن دیگه دارم با خواهرم و بابام رفته بودم بیمارستان کفشم یه کم پاشنه داشت زیرشم تقریب ...

بازیگر خوبی میشدیااا    

من رفته بودم آزمایش خون بدم جوگیر شدم خودمو طوری نشون میدادم که انگار مریضی لاعلاج دارم فازم چی بود نمیدونم    یاد اون افتام  

این واسه یکی ازدوستامه عمل کردبعدش خیلی دردداشت دکترشیاف دادبه مامانش که هروقت دردش گرفت براش بزاره مامانش ده تاشیاف زددردش آروم نشدنگونمیدونست میزاشت توواژنش شیاف مقعدی روپرستار اومدغش کرد😂😂😂😂😂😅