2777
2789
عنوان

بارداری با آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 14930 بازدید | 101 پست
برامن دکترم از پنج پریودی قرص لتروزول داد روزی سه تا تا ۹پریودی،بعدشم سه تا آمپول اچ ام جی ۵-۷-۹پریو ...

من اصلا فولیکول بعضی ماها نداشتم بعضی موقع ها هم زیر 6 بوده به آژاد کردن نمیرسه ماله من حالا این ماه لتروزل و کلومفین و استرادیول با هم داده از روز 9 هم گفته دوفاستون دعا کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عینه هم هستیم به منم دوفاستون داده من روز 8 سیکل ام شما چندی؟من دیشب لتروزل و کلومفین ام تموم شد&nbs ...

من امروز روز ۱۵ سیکل هستم و زیر شکمم درد میکنه و از صبح ترشح دارم ،نمیدونم تخمک ازاد کردم یا بعد از این ازاد میکنم 

[QUOTE=121690045]نرفتی دکتر؟[/QUOTسلام من امپول هاش سي جي دو سري زدم سري اول بعد چهارده روز پريود شدم سري دوم بعد هفت روز لک بيني داشتم که رفتم سونو اثري از فوليکولا نبود حالا نميدونم ايا تخمک ازاد ميشه يا نه ب کل ازاد نميشه خواهش ميکنم کسي مثل من بوده چيکار  کنم

من امروز روز ۱۵ سیکل هستم و زیر شکمم درد میکنه و از صبح ترشح دارم ،نمیدونم تخمک ازاد کردم یا بعد از ...

سونو نداده بهت؟به من گفت روز 15 سونو میدیدی میاری پیش ام بعد آمپول میزنی من خیلی کمرم درد میکنه و اینکه دیشب و پریشب نخوابیدم از گر گرفتگی شدید خیسه آب بود صورتم پریدم از خواب

[QUOTE=121690045]نرفتی دکتر؟[/QUOTسلام من امپول هاش سي جي دو سري زدم سري اول بعد چهارده روز پريود شد ...

منم ماه پیش فولیکول نداشتم از این ماه شروع کرد بهم لتروزل و کلومفین داده دکترم 

سونو نداده بهت؟به من گفت روز 15 سونو میدیدی میاری پیش ام بعد آمپول میزنی من خیلی کمرم درد میکنه و ای ...

من روز ۱۳ مطب خود دکتر رفتم سونو و همون روز هاش سی جی زدم واسه ازاد شدن تخمک ،

با استرادیول یه دوره اونم ضخیم میشه؟من تو همین نی نی سایت دیدم میگفتند کلومفین کم میکنه ضخامت آندومت ...

من ضخامت رحمم خوب بود رفتم پیش ی دکتر بی دلیل کلی امپول و داروی و کلومیفن بهم داد همینا باعث شدن ضخامت رحمم بشه سه میل،دو سه ماه دارو ها رو قطع کردم ضخامت رحمم نرمال شد،من مشکل خاصی نداشتم فقط لوله هام بسته بود که ماه پیش با عکس رنگی باز شد  واین ماه دکتر واسه اطمینان بهم کلومیفن و هاش ام جی داد که باعث شد فولیکولام بیش از حد بزرگ بشه و ضخامتم یکم کمتر بشه ،فقط ی فولیکول مناسب داشتم که واسه همون بهم هاش سی داد