2777
2789
عنوان

بارداری با آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 14930 بازدید | 101 پست
من ضخامت رحمم خوب بود رفتم پیش ی دکتر بی دلیل کلی امپول و داروی و کلومیفن بهم داد همینا باعث شدن ضخا ...

منم به خاطر خوردن طولانی دارو هورمونی بود من فروردین امسال همه چیم وب بود یهو ریختم بهم از تابستون 

منم به خاطر خوردن طولانی دارو هورمونی بود من فروردین امسال همه چیم وب بود یهو ریختم بهم از تابستون&n ...

وقتی بعد دو سه ماه مصرف دارو نتیجه نگرفتی باید ی دوره استراحت کنی ،پشت سر هم خیلیی ضرر داره ،دکتر من گفت اگه این ماه باردار نشدی ی دوره استراحت کن دارو نخور ،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی بعد دو سه ماه مصرف دارو نتیجه نگرفتی باید ی دوره استراحت کنی ،پشت سر هم خیلیی ضرر داره ،دکتر من ...

من داروهای هورمونی برای بارداری نمیخوردم برای موهای زائدم میخوردم این ماه اولین بارمه دارم لتروزل و کلومفین رو میخورم ولی در کل نمیدونم درد کمر برای چیه؟

خانمای گل سلام

منم ماه بعد میخام اقدام کنم ودلمم میخاد بادعای شما و خاست خدا پسردار بشم

این اچ سی جی و قرص کلومیفن ومنم ماه بعد باید استفاده کنم

میشه بگید اینا چ جوری تاثیر میزارن

وکسی تابحال باروش تعیین تخمک گذاری پسردار شده؟ 

خانمای گل سلام منم ماه بعد میخام اقدام کنم ودلمم میخاد بادعای شما و خاست خدا پسردار بشم این اچ سی ...

سلام عزیزم تا جایی که من میدونم جنسیت رو مشخص نمیکنه برای کسانی که تخمدان پلی کیستیک یا همون pco دارند میدن 

سلام خانما دیروز وقت پریودم بود ولی تا امروز پریود نشدم فقط دیروز یکم لکه خون اومده دیگه تا الان هیچی نیومده.این ماه آمپول زدم برا بارداری کی تست بزنم

خدایا شکر💞💞💞💞💞💞
سلام خانما دیروز وقت پریودم بود ولی تا امروز پریود نشدم فقط دیروز یکم لکه خون اومده دیگه تا الان هیچ ...

من امروز زدم آمپول رو شنبه لک بینی داشتم دکتر گفت میتونه از علائم تخمکگذاری باشه باید تا موعد پریود ماه بعد ات وایسی بعد آزمایش بتا بدی

سلام خانما دیروز وقت پریودم بود ولی تا امروز پریود نشدم فقط دیروز یکم لکه خون اومده دیگه تا الان هیچ ...

من دوستم عینه شما بود لک بینی داشت ولی پریود کامل نشد الان ۶ ماهه حامله است احتمال داره حامله باشی عزیزم

بله من با امپول باردار شدم فولیکول ۱۷ ۱۶ داشتم

بعد چند دوره؟:

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞

بچه ها من این ماه لتروزل و امپول سینال اف رو 6،7،8زدم امروز رفتم سنو فولیکول یه دونه فولیکول قالب داشتم سایز20 بود پس فردا یه دونه امپول اچ سی جی دارم باید بزنم بعدش اقدام کنم از حضرت فاطمه میخوام امسالم دست خالی نشینم سر سفره هفت سین حاجتمو همین ماه بده

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞