الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم شرایطم مثل شماست ،کلومیفن از روز سوم خوردم و ۴و ۵و ۶ پریود هاش ام جی تزریق کردم و دیروز که ۱۳ پری بود رفتم سونو و چند فولیکول داشتم که بزرگ بودن ولی یکیش ۲۱ بود و دکتر برام اچ سی جی هزار تجویز کرد و همون موقع زدم ،فقط ضخامت رحمم کمتر از حد نرمال بود ،ولی کمم نبود ،از دیروزم زیر شکمم درد میکنه ،
اگ اضافه وزن داری سعی کن کم کنی یک کیلو هم تاثیر داره
من 7 کیلو ک کردم چون دکتر هی میگفت کم کن کم کن 3 ماه پریود نشدم به دکترم گفتم گفتم من از 15 سالگی پلی کیستیک هستم 15 کیلو کم کردم باریک بودم اینقدر بازم فایده نداشت الانم با بدبختی راه افتاد پریودم ولی چند ماهه خونریزی زیاد این ماه لتروزل و کلومفین شبی دوتا استرادیول هم میخورم منتها من ضخامت آندومترم هم کمه روز 12 ام 3 بود ولی فکر کنم طولانی مدت دارو خوردم اینجوری شدم البته من تا فروردین امسال همه چیم خوب بود فقط تخمکگذاری نداشتم یهو همه چی ریخت بهم تا شوهرم راضی شد من ریختم بهم پولیپ هم در آوردم شانس ندارم متنفرم از پلی کیستیک من از 15 سالگی ام درگیرم
ضخامت ات چند بود ؟من میترسم همه چی خوب پیش بره آمپول هم بزنم چون دکتر ئداده بهم ولی ضخامته کار دستم ...
ضخامتم ۶و خورده ای بود دکتر گفت کمه ولی امکان بارداری هست گفت تا روز تخمک گذاری بیشتر میشه ،دو تا بسته استرادیول داد از روز ۹ پری بخورم و ده تا دو فاستون داد از ۱۷ پری روزی ی دونه بخورم که اگه باردار شدم سقط نشه