2777
2789
عنوان

بارداری با آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 14929 بازدید | 101 پست
مرضیه جون رژیم خیلی تاثیر داره خواهر شوهر منم رژیم گرفت تو سه ماه جواب گرفت.خواهرشوهرم۱۵کیلو کم کرد

من تحرک ندارم پیاده رویی هم تنهایی پیشم نخوشه باشگاه هم میرم ولش میکنم نمیتونم دائم برم خوشم نمیاد.. غذام کمه تنقلات نمیخورم نون برنج شیرینی کلا کم میخورم وزنم خوبه اما میگه کم کنم منم نمیتونم

لطفا فالو کنید این پیجو. براتون دعا میکنم زیاد. Cakes_sweets.20
شوهرم 29سالشه اون داره سنش میره بالا تاهنوزجوونه حوصله بچه داره میخام الان بیاد... برام دعاکن

ان شالله هر چی زودتر فداتشم 🤩🥰

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شرایطم مثل شماست ،کلومیفن از روز سوم خوردم و ۴و ۵و ۶ پریود هاش ام جی تزریق کردم و دیروز که ۱۳ پری بود رفتم سونو و چند فولیکول داشتم که بزرگ بودن ولی یکیش ۲۱ بود و دکتر برام اچ سی جی هزار تجویز کرد و همون موقع زدم ،فقط ضخامت رحمم کمتر از حد نرمال بود ،ولی کمم نبود ،از دیروزم زیر شکمم درد میکنه ،

من تحرک ندارم پیاده رویی هم تنهایی پیشم نخوشه باشگاه هم میرم ولش میکنم نمیتونم دائم برم خوشم نمیاد.. ...

برقص.تو خونه حلقه برو.بشین پاشو برو 

خدایا شکر💞💞💞💞💞💞
منم شرایطم مثل شماست ،کلومیفن از روز سوم خوردم و ۴و ۵و ۶ پریود هاش ام جی تزریق کردم و دیروز که ۱۳ پر ...

انشاالله که همچون نتیجه بگیریم.

خدایا شکر💞💞💞💞💞💞
ورزش میکنم اما انگار این چربی ها با چسب بهم وصل کردن تکون نمیخوررررره  😠

آب زیاد بخور.تو به کارات ادامه بده نتیجه میبینی ناامید نشو.سالاد بدو سس بخور .دوغ بخور.

خدایا شکر💞💞💞💞💞💞
آب زیاد بخور.تو به کارات ادامه بده نتیجه میبینی ناامید نشو.سالاد بدو سس بخور .دوغ بخور.

کارم شده سالادخوردن وچیزای ابکی امیدوارم نتیجه بده

لطفا فالو کنید این پیجو. براتون دعا میکنم زیاد. Cakes_sweets.20
اگ اضافه وزن داری  سعی کن کم کنی یک کیلو هم تاثیر داره

من 7 کیلو ک کردم چون دکتر هی میگفت کم کن کم کن 3 ماه پریود نشدم به دکترم گفتم گفتم من از 15 سالگی پلی کیستیک هستم 15 کیلو کم کردم باریک بودم اینقدر بازم فایده نداشت الانم با بدبختی راه افتاد پریودم ولی چند ماهه خونریزی زیاد این ماه لتروزل و کلومفین شبی دوتا استرادیول هم میخورم منتها من ضخامت آندومترم هم کمه روز 12 ام 3 بود ولی فکر کنم طولانی مدت دارو خوردم اینجوری شدم البته من تا فروردین امسال همه چیم خوب بود فقط تخمکگذاری نداشتم یهو همه چی ریخت بهم تا شوهرم راضی شد من ریختم بهم پولیپ هم در آوردم شانس ندارم متنفرم از پلی کیستیک من از 15 سالگی ام درگیرم 

منم شرایطم مثل شماست ،کلومیفن از روز سوم خوردم و ۴و ۵و ۶ پریود هاش ام جی تزریق کردم و دیروز که ۱۳ پر ...

ضخامت ات چند بود ؟من میترسم همه چی خوب پیش بره آمپول هم بزنم چون دکتر ئداده بهم ولی ضخامته کار دستم بده چون میگن باید بچسبه بعد لقاح 

من برای اولین بار امپول اچ سی جی زدم یدونه فولیکول ۲۱داشتم باردار شدم .ان شاءالله نتیجه بگیری

نینیت چیه

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
ضخامت ات چند بود ؟من میترسم همه چی خوب پیش بره آمپول هم بزنم چون دکتر ئداده بهم ولی ضخامته کار دستم ...

ضخامتم ۶و خورده ای بود دکتر گفت کمه ولی امکان بارداری هست گفت تا روز تخمک گذاری بیشتر میشه ،دو تا بسته استرادیول داد از روز ۹ پری بخورم و ده تا دو فاستون داد از ۱۷ پری روزی ی دونه بخورم که اگه باردار شدم سقط نشه 

ضخامتم ۶و خورده ای بود دکتر گفت کمه ولی امکان بارداری هست گفت تا روز تخمک گذاری بیشتر میشه ،دو تا بس ...

عینه هم هستیم به منم دوفاستون داده من روز 8 سیکل ام شما چندی؟من دیشب لتروزل و کلومفین ام تموم شد