2777
2789
عنوان

بابام داره دستی دستی منو به کشتن میده

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 58 پست
پدرت بعدا بهت سخت نگرفت موقعیت منو داشتی؟؟

ببین ما ار فامیل های سرشناس اصفهانیم وهیچ هیچ طلاقی تازمان من تو فامیل نبو وحتی اگه دخترها میمردن حق جدایی نداشتن چون ننگ خانواده وفامیل میشدن من هفده سالگی عقد کردم خانواده مخالف بودن و به زور راضیشون کردم پسره هم هیچی نداشت هیچی هیچی فقط اومده بود بچاپه و بره هفته بعد عقد فهمیدم اقا قبل از عقد روابط نامشروع کامل داشته باهم دعوامون شد ولی بخشیدم چون روم نمیشد بخوام جدا بشم بعد یه مدت داداشم گفت اقا مشروب فروشه و ابروشون را بردم با این شوهر کردنم وقتی ازش پرسیدم گفت اره این کاره هست ودیگه انجام نمیده بعد کم کم سیگار کشیدنش را فهمیدم بعد شروع کرد تو خونه بابام بزنتم بعددعوتم کردن خونشون خواهرش زدم خدا شاهده به جون عزیزام بی دلیل بود کتک زدن هاشون یه شب که داشتم از درد کتک هاش میمردم اومدم گفتم میخوام جدا شم اول داداشم زدم درد شد روی درد بابام باهام حرف نزد وگفت من پشتت نیستم داداشم گفت تو دیگه خواهر من نیستی مادرم پشتم واینستاد و حتی زدم فقط خواهر ۱۴ سالم گفت خواهر کارت درسته که اونم بابت حمایتش از من کتک خورد و هیچ کاری نکردم رفتم خونه مادر بزرگم و بهش گفتم اونم به همه گفت نسیم میخواد جدا بشه اول عموهام زنگ زدن به بابام وگفتن اگه دخترت همچین غلطی کرد وابرومون را برد اتیشتون میزنیم

یادِتــــــــــــه میگُفتَم ماهِ مَنــــــــــــی تـــــــــــــو...؟ماهِ مَـــــــــن تـــــــــــــــو اَلان دَلیلِ آهِ مَنــــــــــی...!

من شرایط شما رو نمیدونم که آیا زندگیتون قابل ساختنه و یا جدا شدن براتون بهتره. در این مورد یه مشاور بهتر میتونه نظر بده. اما اینو میگم بدونین که طلاق شما رو کسی نمیگیره خودتون میگیرین. باباتون هم شما رو نمیفرسته سر خونه و زندگیتون بلکه خودتون میرید. پس بشین تصمیم بگیر که میخوای چی کار کنی برای خودت و همون کار رو انجام بده. نه این که مامانت بگه این و بابات بگه اون. پدر و مادری که بچه 15 ساله رو شوهر میدن باید پیه همه چیز رو هم به تنشون بمالن. هیچ تصمیمی برای آدم 18 ساله ته دنیا نیست. بشین و خوب فکر کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونه بگه سه سال عقد بوده، دیگه مردم زیرو رو نمیکشن، من نطرم تینه اصلا بره ترمیم کنه بگه رابطه کامل ...

اونوقت از یکی از اشناها یا دوستام بفهمه من دختر نبودم و ترمیمی بودم تو ازدواج دومم به مشکل میخورم

بزرگ فامیل ندارین؟باهاش صحبت کنه چقدر سنتی بابات  اگه متولد ۸۰باشی بابات خیلی جوونه  با ...

هه میدونی الان  فهمیدم بابام از دیشب قصد تنبیهمو داشته ینی اشک چشمم خشک شد چقد ک حرص خوردم برا تنبیه

الان به مامانم گفته بهش بگو من پشتشم

منم همینو میگم بابام از حرف میردم میترسه اینکه همه بفهمن من دختر نیستم اینکه دست از پا خطا کنم و خر ...

بابابزرگ‌منم همینجوری بود.آخرشم خالم رفت یواشکی طلاق گرفت.اصلا اینا نمیدونستن داره کارای طلاقشو میکنه...ب حرف هیچکس نبود.خودشو راحت کرد.الان بابابزرگم میگ کاشکی همون سال اول طلاق خالمو گرفته بود.الان تازه فهمیده چقد تعصب بیجا داشته.مطمئن باش زمان همه چیو درست میکنه

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭
اونوقت از یکی از اشناها یا دوستام بفهمه من دختر نبودم و ترمیمی بودم تو ازدواج دومم به مشکل میخورم

مگه بجز خانوادت به کسی گفتی؟! 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
چندتا از دوستام و دختر عموم اخه شوهرم فامیلمه ..و خیلی بد کینه ایی..خانواده شوهرمم ک میدونن

نباید این حرفارو به کسی میگفتی، دوستمم یبار نشست برای من تعذیف کنه، من زیاد محل ندادم گفتم اینارو دیگه به کسی نگو، حالا اشکالی نداره، پدرت دیر یا زود کنار میاد، مطمئن باش دخترشو بدبخت نمیکنه

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺