2777
2789
عنوان

بابام داره دستی دستی منو به کشتن میده

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 58 پست
منم همینو میگم بابام از حرف میردم میترسه اینکه همه بفهمن من دختر نیستم اینکه دست از پا خطا کنم و خر ...

کسی چیزی نگه، هیچکس نمیفهمه، میتونی ترمیم کنی، بابات اصلا اینو میدونه، به مادرت بگو اینو بهش بگه، که الان میتونی جبران کنی ولی بری سر خونه و زندگیت رسما زن محسوب میشی مهم نیستا چون بابات حساسه میگم 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی اسمش رو شناسنامش بمونه طرف خودش میفهمه چی ب چیع قبلا با ترمیم موافق نبودم ولی الان ک هرز ...

اسم تو شناسنامه هم نمیدونم قانونش چجوریه، فکر کنم اگر خود دختر بگه باکره است اسمو بردارن

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
خودکشی چیه عزیزمن !!دربدترین حالت حالا که فرهنگ خانوادتون اینه عروسی کن برو بعد یه مهارت پولساز مثل ...

خوشبختانه رشته ام خیاطیه ک دوسال خوندم و بعدم بخاطر کثافط کاریای اون عوضی مدرسه امو ول کردم 

ترمیمم ک بکنی اسمش پاک نمیشه من خوذم تو پزشک قانونی بودم ی مدت وقتی میومدن دکتر معاینه میکرد اوناییکه ترمیمی بودن میفهمید واژن روگا داره ک دراثر رابطه جنسی اونا ب سمت داخل میرع و دیگه مثل زمان دختربودن نمیشه و اسمشم میمونه تو شناسنامه و فقط بعد ترمیم دوباره خونریزی داری البتع خیلیا خون ندارن معذرت میخوام ولی من خودم حتی ی قطره ام خونی نداشتم همه قرار نیس خون ببینن دفه بعدی ام طرفت نباید انتظار اینو داشته باشه عزیزم نگران اوناش نباش

اسم تو شناسنامه هم نمیدونم قانونش چجوریه، فکر کنم اگر خود دختر بگه باکره است اسمو بردارن

ن عزیزم میفرستن پزشک قانونی اونجا ترمیمم بکنی میفهمن ..شاید شانسش بخوره پزشک قانونی ادم خوبی باشه.دوست من باکره نبود میگف خانومه پرسید رابطه داشتین؟الکی گفته بود نه..معایتشم کرده بودا..نوشتع بود پرده نا مشخصه ..اسمش پاک شد😊

ن عزیزم میفرستن پزشک قانونی اونجا ترمیمم بکنی میفهمن ..شاید شانسش بخوره پزشک قانونی ادم خوبی باشه.دو ...

خب بیا اسمش پاک شده دیگه

تو عقد جدا شو بابات نمیخواد قبولت کنه الکی میگی بعد عروسی فلان فیسال  اگه باهم نمیسازین ...

منم همینو میگم اون این همه داره هزینه میکنه

بعدم اینجور ک معلومه فک کنم اونا هم تصمیم به طلاق دارن 

اسی دخترعموی من طلاق گرف دوتام بچه داره..پدرش تو خونش تو حیاطش پشت بومش تو کوچش دوربین مداربسته کار گذاشتع حالم از این جور پدرا ب هم میخوره ..انگار اون بدبخت برا ج.ندگی طلاق گرفته😭😭😭😭😭

منم همینو میگم اون این همه داره هزینه میکنه بعدم اینجور ک معلومه فک کنم اونا هم تصمیم به طلاق دارن& ...

بزرگ فامیل ندارین؟باهاش صحبت کنه

چقدر سنتی بابات 

اگه متولد ۸۰باشی بابات خیلی جوونه 

باخثهاش صحبت کنید بگو جوونیمو نابود نگن بچه بودم شوهرم دادین الانم نمیذارین جدا بشم نمیبخشمتون یه خورده نفرینش کن بترسه ولی عمه عمو مادربزرگ داییهات اینام اگه به حرفشون گوش بده خوبه 

زمانی میزنه نامشخص ک روگا تغییر کرده باشه ولی رینگ سالم باشه چون تو رابطه رینگ پاره میشه معمولا از د ...

گفتم شاید دلش سوخته اینجوری نوشته اخه قبلش رفت دکتر زنان اون گفته بود پرده کاملا از بین رفته