2777
2789
عنوان

بابام داره دستی دستی منو به کشتن میده

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 58 پست

عزیزم آروم باش، اولا این مشکلی که تو داری چیزی نیست که آبرو ریزی داشته باشه، تو زنش بودی تنها اتغاقی که می افته اینه که اسمش از شناسنامه ات بیرون نمیاد و میتونی مهرتو کامل بگیری، دوما نیازی نیست به خواستگار بعدیت بگی که دختر نیستی، نگران نباش، اصلا ناراحت نباش خدا خودش درست میکنه 

این شب ها هم فاطمیه است، توسل کن به حضرت زهرا مشکلت حل میشه عزیزم 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
خیلی پدرت بی پروا حرف زده یعنی چی ،،،هر چی باشه زن و شوهر بودید حتما که نباید عروسی می گرفتید

منم خیلی خجالت کشیدم ولی عصبی بود دیگ

بهش گفتم ک چیکار میکردم بهم گفت مهرمون بهم بیشتر میشه و ما زن شوهریم یکدفعه بابام گفت ساکت شو برو بعدا حرف میزنیم

یک چیزی هم ک میگی عصبی میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودکشی چیه عزیزمن !!دربدترین حالت حالا که فرهنگ خانوادتون اینه عروسی کن برو بعد یه مهارت پولساز مثل خیاطی یادبگیر و جدا شو به صورت مستقل فقط لطفا باردار نشو 

پونزده سالگی وقت ازدواج نیست انسان نه درایت کافی داره نه مهارت کافی پدرتون باید خودشون رو سرزنش کنن نه شمارو 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

تو عقد جدا شو

بابات نمیخواد قبولت کنه الکی میگی بعد عروسی فلان فیسال 

اگه باهم نمیسازین همین الان جدا بشین چرا دیگه پسره انقدر هزینه جشن و عروسی بده مگه مسخره توعه 

میخواست دختر بچه رو عروس نکنه که حالا براش شاخ و شونه بکشه

ولی اینو قبول کن ک بابات بعد طلاق خیلی حساس میشه روت کاملا محدودت میکنن ک مثلا دست از پا خطا نکنی

اره خیلی از این موضوع میترسم

کم شوهره منو محدو  کرد حالا اینم روش 

بخدا نمیدونم چی از یک دختر۱۸ساله دیدن ک اینقد حساسن روش

اخه وقتی اسمتون تو شناسنامه همه زن و شوهرید دیکه این چه عقایدیه ک حتما باید عروسی کنی بعد رابطه داشته باشی والا الان دوست دختر و دوس پسراش دارن شما ک زن وشوهر بودین برای کدوم شهر هستی شما

ینی خواستگارش نمیفهمه؟😶

میتونه بگه سه سال عقد بوده، دیگه مردم زیرو رو نمیکشن، من نطرم تینه اصلا بره ترمیم کنه بگه رابطه کامل هم نداشته 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
عزیزم شما اگ بخاید بعدا دوباره ازدواج کنید دیگ اسم زن رو شماست.دیگ طرف کار نداره ک شما قبلا رابطه دا ...

منم همینو میگم

بابام از حرف میردم میترسه اینکه همه بفهمن من دختر نیستم اینکه دست از پا خطا کنم و خراب بشم

اره خیلی از این موضوع میترسم کم شوهره منو محدو  کرد حالا اینم روش  بخدا نمیدونم چی از یک ...

دلیل اختلافت با شوهرت چیه؟! 

میتونه بگه سه سال عقد بوده، دیگه مردم زیرو رو نمیکشن، من نطرم تینه اصلا بره ترمیم کنه بگه رابطه کامل ...

وقتی اسمش رو شناسنامش بمونه طرف خودش میفهمه چی ب چیع

قبلا با ترمیم موافق نبودم ولی الان ک هرزگی مردارو دیدم کاملا موافقم..چطور اونا مشخص نمیشه چ کارایی کردن ..حقوق  برابر😊😊😊

شد مثه فیلم جراحت، دقیقا همینکارو باید بکنه اون که میخواد طلاق بگیره حداقل بره تو خونش که باباهه هم ...

بهتره تا باباش سکته کنه.

من بودم همین کارو میکردم 

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍