2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبته ؟؟اشتباه نمیبینم؟؟خدایااااا واقعیهههه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8784 بازدید | 263 پست

مباااااررررکع گلم😍😍😍بارداری،،امروز موعدته؟؟میگم شما بادارو باردار شدی؟

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برامنم دعاکن مامان شم گلم

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

چقد برات خوشحال شدم عزیزم انشالله ی نی نی خوشمل   و سالم نصبیت شه  به حق بزرگواری  خدای مهربون 

واسه اونایی که  این خواسته رو دارن هم  دعاکن 

برای منم دعا کن لطفا خدا از  نعمت مادربودن  بی بهرم نکنه لطفااا

اگ تونستی برا حل مشکلم ی صلوات مهمونم می کنی❤

مبارک باشه عزیزممممم،حس عجیب وخوبیه،حالت درک میکنم،من خودم باورم نمیشد،تازه بعد دوماه بود،ودیر نشده بود،زنگ زدم به همسرم گفتم،پشت تلفن گریه میکرد از شوق،کلا حس خاصیه،مراقب خودت باش گلم،وتو این لحظات قشنگ برای همه مردم ایران دعا کن،