2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبته ؟؟اشتباه نمیبینم؟؟خدایااااا واقعیهههه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8784 بازدید | 263 پست
باشه😂😂😂

بازم😂😂😂😂😂

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂😂😒😒

عالین مرسی عشققققققولیم😘😘😘😘

اینایی که تو خونه ن خیلی خوبن🤣🤣

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
عالین مرسی عشققققققولیم😘😘😘😘 اینایی که تو خونه ن خیلی خوبن🤣🤣

خیلی خوبه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😍😍😍😍😍😍😍😍

قربونت

نومید نتوان بود ز او   دخترِبهارم🌼  زادهء 1فروردین😊🌙 
خیلی خوبه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😍😍😍😍😍😍😍😍 قربونت

اصن عشق میکنم واسش تو خونه خیلی ادا اطوار داره😂😂😂😂😂😂😂😂😂

سلام عزیزم امضاتون رو خوندم. نی نی تون رو از دست دادین؟؟ خیلی غصه خوردم. الهی به حق خود پیامبر که د ...

سلام عزیز دلم تروخدا ببخشی

ممنون ازت ایشالله سالم و سلامت باشی خودت