2777
2789
عنوان

خانومای گل میشه راهنماییم کنید😔

137 بازدید | 18 پست

سلام 

تقریبا هفت ساله ازدواج کردم تو زندگیم سختی زیاد کشیدم کار شوهرم تو یه شهرستان کوچیک هست ۵سال اول زندگی همونجا تو سخت ترین شرایط زندگی کردم دو ساله اومدم شهر خودم نزدیک خانوادم و محیط خیلی بهتر ولی شوهرم هر روز ۲ساعت تو راهه که بره سر کار و ۲ساعت تو راهه که برگرده خونه در کل ۶ صبح از خونه میره بیرون ۹شب میاد خونه بعدم که خستست یکی دو ساعت بعد میخوابه

نمیدونم چی شد یهو تصمیم گرفتم واسه یکی دو سال برگردم همون شهرستان یه خونه پیدا کردیم خیلی کوچیک و تقریبا قدیمی هست ولی با محل کار شوهرم فقط ۵دقیقه فاصله داره 

الان تصمیم گیری واقعا واسم سخت شده اگه ممکنه لطفا خواهرانه راهنماییم کنید😔 محیطی که الان زندگی میکنم خیلی نوساز و شیک هست ولی به محل کار شوهرم خیلی دوره 

و اونی که الان پیدا کردیم ۵دقیقه فاصله داره ولی قدیمی و کوچیک و تو شهرستان هست ولی محیطش خوبه

چکار کنم؟😔😔😔

میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی     ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )

همینجایی که هستی بمون

۲ساعت راه خیلی زیاد نیست

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

بازنشستگی شوهرت نزدیک نیس? 

کاش نقشه سرزمینم به جای گربه شبیه سگ بود تا مردمانش بجای خیانت “وفا” داشتند 😏 (دوس ندارم از زندگی شخصیم بگم میخاستم بگم الان جزو تاپیکام بود پس اینقد اصرار نکن دوست عزیز 😊) ✨دختر شاه پریون نیستم ✨اگه از غم و غصه نمیگم دلیل نمیشه خوشبختم منم مثل همه ی آدما دیگه مشکلات خودمو دارم حتی بیشتر از شما ✨ادما رو از ظاهر قضاوت نکنین 🙏مرسی اه 🤧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو تو اون خونه قدیمیه

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔

تو شهرستان بودن و دور بودن از خانواده اذیتت نمی کنه.من واسع این فاکتور اذیت میشدم.وگرنه که می رفتم نزدیک محل کار شوهرم

جهان زیادی شلوغ و درهم شده.آرام جان!کجایی؟شهر خلوت شده و دل ها مضطر.نمی آیی؟در روزگاری که زیر سایه مجسمه ی آزادی غرب وحشی رخ نمایی میکند.در دنیایی که قانونش شده گرگ باش تا خورده نشوی مرگ سزای بره هاست.چه چیزی میتواند پدری را پسری را دختری را مادری را زنی را مردی را از کنج امن خانه اش بیرون بکشد و ببرد برای خدمت.طلبه ای می گوید شیعه غسل و کفن لازم است.و داوطلبانه به غسالخانه میرود.جوانی بی سواد به بیمارستان میرود تا نظافت کند.می گوید پزشکی نمیدانم حداقل میتوانم خدمت گذار باشم.مادرانی دلواپس پشت چرخ های خیاطی ماسک و گان میدوزند.کارخانه دار خط تولید دستکش راه می اندازد.رایگان یا به قول بچه های جنگ صلواتی.موکب داران اربعین در شهر موکب سلامتی میزنند. چه چیزی این وسط انسان را به این درجه از انسانیت میرساند؟چه چیزی جز ایمان!جز توکل!جز خدا 🌹🌹حسین جانم.ارباب !این کوچه های خلوت شهر بدی کرده.گناه کار شده.اما خودت شاهدی همین کوچه محرم و صفرش جولانگاه پرچمت بوده.مردان این دیار روی اسم دخترت غیرت دارند.اسم علمدارت علی گندابی ها پرورش داده.علی اکبر ها داده ایم وقتی نام خواهرت وسط آمد.مادرمان با اشک بر شیر خواره ات شیرمان دادند.حسین جان نگاهی به حال خراب مردم این شهر کن.گوشه نگاهی از تو قیامت میکند.ما بد بودیم اما زیر پرچم شما نفس نفس زدیم.نفس را...هیاهو را...نشاط را به شهر برگردان.یک کلام ارباب.خراب کردیم. درستش کن😔😔

ببین شوهرت راضی هست از این شرایط؟ نق نمیزته؟ با شهر خودتون چقد فاصله داره.به نظر من اگه خیلییی سختشه برگرد و اذیتش نکن.

شیخ رجبعلی خیاط:تمام نور معنوی و فیوضات که انسان از عبادات و زیارات کسب میکند با نیشی که به وسیله زبان به دیگران میزند نابود میشود.
همینجایی که هستی بمون ۲ساعت راه خیلی زیاد نیست

واسه هرروز زیاده

دو ساعت بره و دوساعت برگرده میشه چهار ساعت

پس کی پیش زنش باشه

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔

من جات بودم میرفتم جایی که شوهرم هست.تو این همه خطر راه و گردنی بنزین خیلی ظلمه که۴ ساعت بیادو بره.دیگه بنده خدا وقتی براش نمیمونه که برای شما بذاره بری اونجا خیلی بهتره

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

خدایی ناکرده این راه و هزار اتفاق من جات بودم میرفتم، زندگی همینه گلم آدم باید تو سختی ها کنار شریکش بمونه

کاربر دختر خاص ک لغو کاربری شدی تو رو خدا اومدی تو نی نی سایت بهم خبر بده یه کار مهم دارم باهات🙏🙏

بهتره بری 

اینجوری شوهرت هم متوجه همدلیت میشه اول و آخر شوهرت بدردت میخوره و برات میمونه 

کاش نقشه سرزمینم به جای گربه شبیه سگ بود تا مردمانش بجای خیانت “وفا” داشتند 😏 (دوس ندارم از زندگی شخصیم بگم میخاستم بگم الان جزو تاپیکام بود پس اینقد اصرار نکن دوست عزیز 😊) ✨دختر شاه پریون نیستم ✨اگه از غم و غصه نمیگم دلیل نمیشه خوشبختم منم مثل همه ی آدما دیگه مشکلات خودمو دارم حتی بیشتر از شما ✨ادما رو از ظاهر قضاوت نکنین 🙏مرسی اه 🤧