2777
2789
عنوان

خانومای گل میشه راهنماییم کنید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 18 پست

بروعزیزم شوهرت بخاطرتواینهمه اذیت میشه.توراضی نیستی یکم اذیت دوری روتحمل کنی من خودم دوساعت باخانوادم فاصله دارم.امادوسه هفته یه بارمیریم پپیششون

حالاکه اومدی امضاموبخونی یه صلوات برای ظهوراقابفرست.اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم
ببین شوهرت راضی هست از این شرایط؟ نق نمیزته؟ با شهر خودتون چقد فاصله داره.به نظر من اگه خیلییی سختشه ...

نه اصلا چیزی نمیگه میگه هر جور که خودت صلاح میدونی من هر روز میرم و میام تو و بچم راحت باشید ولی یه وقتایی که ناراحته تو دعوا به روم میاره 

میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی     ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلی با اومدن پیش خانوادم ندارم حتی هر هفته هم میتونم بیام یکی دو روز بمونم فقط تصمیم گیری واسه موندن و یا اومدن تو یه شهرستان کوچیک واسم سخت شده😔

میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی     ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )

نترس توکل کن به خدا. انشاءالله ایندفعه بهت خوش بگذره. اصل دلته  نه خونه. دلتو خوش کن. با امید برو  . ما اوایل زندگیمون یه خونه کاهگلی بودیم اینقدر  اون سالها خوش گذشت. اون شهر روابط اجتماعی رو زیاد کن تنها نمونی. برو مسجد  یا حتما پیاده‌روی و.....نشین غصه بخور