2777
2789
عنوان

با شوهر عوضیم دعوام شد فردام دوستم میاد،بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1841 بازدید | 103 پست
دقیقااااا چه شرا که برپا نکرد تاپیکامو بخون خون به جیگرمون کرد مامانم از غصه ۲۰ سال پیر شد انگار ...

فقط قوی باش

مقتدر

رو خودت کار کن

خیلی امیدی به اصلاحشون نداشته باش

کسی رو که میتونی تغییر بدی خودتی

🌸 مرنج و مرنجان🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا یه عروسک تمام و کمال میخوان تازه به همونم ایراد بگیرن و نقد کنن و وای از روزی که با حفظ احترا ...

ای بابا خواهر😔چی بگم

یه کاری کرد باهام نابووودم کرد تو این مدت کم

اوندفعه خالم به مامانم گفته بود پریسا زندگیش خیلی بده؟گفتم چرا؟گفت گفته آخه خیلی خوشگل بود خیلی یه جوری شده اصلا انگار پیر شده طراوت صورتش رفته آب شده گوشت صورتش،تازه ما هرررچی اختلاف داشتیم خاله هام خبردار نشدن

بخدا میدونم اینجا همه میگن ما خیلی خوشگلیم و سریم و اینا شاید فکر کنین الکیم میگم ولی مجردیا و سال اول ازدواجم بیرون نمیرفتم بسکه نگام میکردن

همسرم با خانوادش خیلی ارتباط عاطفی نداره مشاجرات و دعواهاشون رو هم سر من خالی میکردن ولی فرمشون دق ...

من متاسفانه ارتباط عاطفی فووووق قوی با مادرش داره و مادرشم همین مدلیه به طرز فجیعی

منو همسرم باهم زندگی میکنیم با خانوادش کات هستم

بخدا من به سرم میزنه بزارم برم تکلیفمو یه سره کنم دلم به حال پسرم میسوزه خیلی وابستس خیلی مظلومه😔عاشقانه دوسش دارم

اونام بی در و پیکرن هرکی یه وره مادرش که اصلا خونه نیس همش در خونه ی باباشو فامیلاشه این شهر و اون شهر کی جمع میکنه این بچه رو

ببین همسر من و خانوادش دقیقا همینجوری هستن ولی بنا به مصلحت و لجاجتش به خانوادش میدون میده یا جلوشو ...

خونه ی اینارو ندیدین وگرنه متوجه مفهوم اصلی دیوانه خانه میشدین

عینهو برره هستن