2777
2789
عنوان

با شوهر عوضیم دعوام شد فردام دوستم میاد،بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1841 بازدید | 103 پست
گلم تو تاپیک گفتم حواسم نبود😐اون ول نکرد وگرنه مرض که ندارم

بعضی ها عقده توجه دارن

یعنی میخوان درگیرشون باشی

ادمهای نمایشی توجه میخوان

و بی توجهی مرگه براشون

حس میکنم یجورایی نمایشی

خودشیفتگی

اینا رو یه کم دارن

🌸 مرنج و مرنجان🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سکوت با اینطور ادمها چاره نیست انقدر بهت ور میرن تا صدات بالاخره در بیاد البته من قاطعانه در مورد ...

باید همراه با سکوت محل رو ترک کنه که چیزی نشنوه و نشونه اعتراض باشه.. نه اینکه بمونه و حرف بشنوه..

دقیقا اینا این مدلین عجیب غریبن اصلا بعد ما ۳تا خواهریم متاسفانه چون مادرم زن ساده و مهربونیه اصلا ...

کاملا درکتون میکنم

اینا سرگرمی میخوان

سرت به کار خودت باشه و بی حاشیه باشی مشکل درست میکنن

🌸 مرنج و مرنجان🌸
‌شما که انقدر خوبی یکم چاخان هم باش. جلوی شوهرت تظاهر کن مامانشو دوست داری. اینجوری انقدر موضع نمیگی ...

بابا بخدا من اینقدر باهاشون خوبم وقتیکه میاد خونمون دوستاش زنگ میزنن بهش نمیگه اینجاست میگه چشمون میزنن میگن چقد خوبن با هم

اصلا کاری ندارم باهاشون اونم با مادر این که تو فامیلشون زبانزده از کولی بازی

خودشه مرض داره

باید همراه با سکوت محل رو ترک کنه که چیزی نشنوه و نشونه اعتراض باشه.. نه اینکه بمونه و حرف بشنوه..

اگر جزو اون دسته ادمهایی که من میگم باشن دنبالت میان و ادامه میدن

بری بیرون از خونه که فضا رو ترک کنی

شر بپا میکنن

🌸 مرنج و مرنجان🌸
بعضی ها عقده توجه دارن یعنی میخوان درگیرشون باشی ادمهای نمایشی توجه میخوان و بی توجهی مرگه براشون ...

آره خودشیفتگی رو به طرز وحشتناکی دارن

خودش مامانش باباش

فقط خواهرشوهرم نرماله بینشون یکم اونم باز بعضی وقتا سر هیچی یهویی قاطی میکنه😕خدایا چه گرفتاری شدم من با اینا

سکوت با اینطور ادمها چاره نیست انقدر بهت ور میرن تا صدات بالاخره در بیاد البته من قاطعانه در مورد ...

دقیقا

فکر کنم شمام از نزدیک با اینجور آدما دمخور بودی

من دوسال اول فقط سکوت سکوت اینقد ساکت بودم بعضی وقتا از شدت بغض حرفاشون خون گریه میکردم شبا تا ۴ صبح تو ذهنم دعوا میکردم باهاشون اینقد بهم کرد روانی شدم عصبیم الان

اگر جزو اون دسته ادمهایی که من میگم باشن دنبالت میان و ادامه میدن بری بیرون از خونه که فضا رو ترک ک ...

دقیقااااا

چه شرا که برپا نکرد

تاپیکامو بخون

خون به جیگرمون کرد مامانم از غصه ۲۰ سال پیر شد انگار تو این ۴ ۵ سال

اینا یه عروسک تمام و کمال میخوان

تازه به همونم ایراد بگیرن و نقد کنن

و وای از روزی که با حفظ احترامشون

بخوایی خودت باشی

اون موقعس که به قصد نابودی بهت حمله میکنن

یه چرندیاتی میگن که اصلا پایه و اساسی نداشته

حاصل ذهن بیمار خودشونه فقط

🌸 مرنج و مرنجان🌸