2777
2789

من حدود دوهفتست رژیم کالری شماری گرفتم تا عید میخوام خودمو لاغر کنم

یعنی دیگه واقعا لب نمیزنم به هیچ غذای چرب و شیرین و پر کالری ای

همش هم بخاطر مسائل انگیزشیه که تو تاپیک قبلیمم توضیح دادم

یعنی شاید باورتون نشه گاهی اوقات اینقدر دلم میخواد یه دونه خرما بردارم بخورم یکم شیرین بشه دهنم یا مثلا همین الان به شدت هوس ماکارونی کردم دهنم آب افتاده

اما نهههههه!! من قوی تر از شکمم هستم..میرم تو چشمای خرما زل میزنم میگم هه فکر کردی میخورمت؟! بعدشم با پوزخند میرم اونور😆

بخاطر اینکه بیست و پنجم این ماه عروسی داریم رژیم جنرال موتورز گرفتم تا روند لاغر شدنم سریعتر بشه الان سومین روزه .. هوس یه تیکه لقمه نون پنیر رو دلم مونده اما من باید لاغر کنم

خانومای سایت لطفا اگه از اندامتون راضی نیستید یکم رو ارادتون کار کنید بخدا اینقدر آدم کیف میکنه وقتی میبینه داره هی لاغر میشه و همه بهش میگن که چقدر خوب شدی..اینقدر حس خوبیه سبک و خوش هیکل بشی..حرف نداره

من تو همین دو هفته کلی سایز کم کردم مانتویی که اصلا دکمش بسته نمیشد الان یه کوچولو برام گشاد شده..واقعا لذت بخشه ببینی اینقدر قوی هستی که میتونی زندگیتو به سمت عالی بودن تغییر بدی

اگه دوست دارید از نکات انگیزشی برای لاغری استفاده کنید میتونید به تاپیک قبلم سر بزنید  

isn't it the point of life to seek what excites you? ..مگه این هدف زندگی نیست که دنبال چیزی باشی که تو رو هیجان زده میکنه؟(آنه شرلی)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گزارش = ۲۰ تا صلوات واس حاجت دل مهربونتون

زدین لایک کنین ممنونم...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3097708/نظرسنجیتو-دنیا-بیشتر-از-همه-چی-واستون-مهمه

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
خرما ايرادش چيه واقعا

کالری داره عزیزم تو رژیم جنرال موتورز هم طبق روزای مختلف که باید غذاهای خاص بخوری نباید بخوریش

isn't it the point of life to seek what excites you? ..مگه این هدف زندگی نیست که دنبال چیزی باشی که تو رو هیجان زده میکنه؟(آنه شرلی)
اینجور حریص میشی بدتره

نه اصلا

یعنی هیچوقت تو زندگیم اینقدر از خودم و غذاخوردنم راضی نبودم

گزارش = ۲۰ تا صلوات واس حاجت دل مهربونتون زدین لایک کنین ممنونم... https://www.ninisite.com/ ...

زدم گلم

مثلا در روز چیا میخوری عزیزم ؟

فعلا با توجه به رژیم جنرال موتورز روز اول فقط باید میوه بخوری به جز موز

روز دوم فقط سبزیجات به جز سیب زمینی

روز سوم سبزیجات و میوه به جز موز و سیب زمینی

روز چهارم شیر موز

روز پنجم برنج و گوجه

روز ششم سبزیجات و برنج

روز هفتم سبزیجات و میوه و برنج