2777
2789

میشه بگید برای گرفتن بوی مرغ چ روشی بهتره؟ میخوام ان شاءالله نذرم رو ادا کنم.

اینقدر دلم ازش گرفته که اگر برگرده به وقتی که عاشقش شدم بازم سخته فراموش کردن ظُلمهایی که در حقم کرد. تو رو با خدات تنها میزارم. و میدونم یه روزی چرخ روزگار میچرخه به اون سمتی که من میرم

با پیاز سرخ کن

اگر هویج و فلفل دلمه ای تاره هم بریزی توش عالیییی میشع

برای مامان شدنم و خونه دار شدنم دعا میکنی؟؟                خسته ام از دکتر و دارو فقط ب معجزه نیاز دارم😭😭😭😭😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مدل مرغ سایو داره بذار برات پیداش کنم عالیه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
برگ بو فلفل دلمه ای و زعفرون 

برگ بو رو نخریدم ممنون خوبه.

اینقدر دلم ازش گرفته که اگر برگرده به وقتی که عاشقش شدم بازم سخته فراموش کردن ظُلمهایی که در حقم کرد. تو رو با خدات تنها میزارم. و میدونم یه روزی چرخ روزگار میچرخه به اون سمتی که من میرم

به نظرتون مرغ کامل بگیرم یا فقط ران؟

به نظرتون مرغ کامل بگیرم یا فقط ران؟

ران

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

این مدلی بپز عالیه

https://www.instagram.com/p/BouIx6MnaA9/?igshid=12cbq6lspme5q

یه ران رو کامل بزارم توی هر پرس خوبه ؟ میخوام ببرم بیمارستان. وقتی شرایط اونهایی که دم در یا کنار خیابون بیمارستان میخوابن و از راه های دور اومدن دلم خواست ببرم اونجا

چهار  پنج ساعت مرغتو با پیازو و زعفرون و نمک مزه دار کن بعد مرغتو سرخ کن و پیاز زیادی خرد کن یکمی تفت بده مرغارو بچین رو و اصلاااا اب نریز  در شو ببند و بذار بپزه ، وقتی پخت سس رب و زعفرون درست کن بریز روش عالی میشه 

مرغ زیاد بهتره با آب خودش بپزه، پس بجز آب دم کرده زعفرون آب اضافه نکن

لابلای مرغات پیاز و فلفل دلمه ای بریز و ب مرغ حتما نمک و ادوبه بزن و زعفرون بزار با آب خودش و حرارت کم بپزه ..

مرغ زیاد بهتره با آب خودش بپزه، پس بجز آب دم کرده زعفرون آب اضافه نکن لابلای مرغات پیاز و فلفل دلمه ...

زیاد نیست ۳۰ تا پرس