2777
2789
عنوان

پخت نذری زرشک پلو با مرغ . چه روشی بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 1814 بازدید | 30 پست
چهار  پنج ساعت مرغتو با پیازو و زعفرون و نمک مزه دار کن بعد مرغتو سرخ کن و پیاز زیادی خرد ...

ممنون 

اینقدر دلم ازش گرفته که اگر برگرده به وقتی که عاشقش شدم بازم سخته فراموش کردن ظُلمهایی که در حقم کرد. تو رو با خدات تنها میزارم. و میدونم یه روزی چرخ روزگار میچرخه به اون سمتی که من میرم
این مدلی بپز عالیه https://www.instagram.com/p/BouIx6MnaA9/?igshid=12cbq6lspme5q

مرسی رفتم دیدم فا لو کردم 

اینقدر دلم ازش گرفته که اگر برگرده به وقتی که عاشقش شدم بازم سخته فراموش کردن ظُلمهایی که در حقم کرد. تو رو با خدات تنها میزارم. و میدونم یه روزی چرخ روزگار میچرخه به اون سمتی که من میرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دم کن عالی میشه.اول خوب سرخ کن مرغاتو رب هم حدا سرخ کن بعد کف ظرف یه لایه ه ویج حلقه شده بعد رون بعد پیاز و فلفل دلمه و سیر رب سرخ شده بعد دوباره رون دوباره پیازو...تا تموم بشه در اخر یه لیوان توش اب یه کم ابلیمو و فلفل سیاه و زعفرون دم کرده و دارچین و فلفل سیاه و گلاب خیلی کم .هم بزن از گوشه قابلمه بریز داخل مرغا زیرشو کم کن اب میندازه و میپزه بو و طعمش مخشره

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
یه ران رو کامل بزارم توی هر پرس خوبه ؟ میخوام ببرم بیمارستان. وقتی شرایط اونهایی که دم در یا کنار خی ...

خیر ببینی کلی ثواب میکنی من پارسال برای اولین بار دیدم هنوز یادم میفته گریه ام میگیره تو سرما زمستون تو ماشین میخوابیدن مردا😢😢😢  

دم کم عالی میشه.اول خوب سرخ کن مرغاتو رب هم حدا سرخ کن بعد کف ظرف یه لایه ه ویج حلقه شده بعد رون بعد ...

ممنون از همگی .

الهی همگی حاجت روا بشید . پارسال منم بچم بیمارستان بود . الهی هیچ پدر و مادری بچه ای مریض نشه اونم مریضی سخت. الهی همه بچه های دنیا شاد و سلامت باشن. 

برای منم دعا کن کارت خیلیقشنگه

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
خیر ببینی کلی ثواب میکنی من پارسال برای اولین بار دیدم هنوز یادم میفته گریه ام میگیره تو سرما زمستون ...

آره . عاقبتتون بخیر . ان شاءالله هر کی میره بیمارستان با عافیت و سلامتی برگرده . خدایا هیچ کسی تو غربت اسیر غم و مریضی نشه 

برای منم دعا کن کارت خیلیقشنگه

محتاجم به دعا . ان شاءالله همگی حاجت روا . 

به امید سلامتی همه بیماران خصوصا کودکان و جوانها

آره . عاقبتتون بخیر . ان شاءالله هر کی میره بیمارستان با عافیت و سلامتی برگرده . خدایا هیچ کسی تو غر ...

الهی آمین ؛من پسرمو سر دل درد شدید بردم چون جایی باز نبود ولی تا چند هفته حالم خراب بود یاد خوانواده ها و بچه ها میفتادم همه اسیر و سرگردون

الهی همگی حاجت روا بشید . پارسال منم بچم بیمارستان بود . الهی هیچ پدر و مادری بچه ای مریض نشه اونم م ...

الهی آمین 😢😢🙏خدا نکنه هیچ بچه ای مریض بشه جیگر ادم کباب میشه😭

ممنون از همگی دوستان. الهی به زودی خدا شادتون کنه