2777
2789
عنوان

دویدن و نرسیدن!!!!خدایا

312 بازدید | 25 پست

انگار رو تردميل ميدووووم با سرعت،ولی نمی رسم

چقدر دعا کردم،

چقدر خدا رو صدا زدم،چقدر التماسش کردم،

هی تاکید میکردم که خدایا فقط به تو توکل میکنم،

چقدر نادعلی خوندم،

ولی بی فایده بود،

نتیجه نگرفتم امروز....  

قرار بود فردا آز بتا بدم،ولی امروز پ... شدم...

احساس میکنم دارم دستو پا میزنم....

عزیزم ب حضرت زهرا توسل کن نتیجشو میبینی الهی بحق این شبای عزیز هرکی هرچی میخاد خدا بهش بده و دامن تمام زنهای سرزمینمو با بچه سالم و صالح پرکنه

آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ب حضرت زهرا توسل کن نتیجشو میبینی الهی بحق این شبای عزیز هرکی هرچی میخاد خدا بهش بده و دامن تم ...

بخدا به همه توسل کردم،دیگه خجالت ميکشم صداشون کنم،چقدر قسمشون دادم،انگاری که بگن پرونده ی شما رفته بايگاني،هیچ کس صدامو نميشنوه😩

بخدا به همه توسل کردم،دیگه خجالت ميکشم صداشون کنم،چقدر قسمشون دادم،انگاری که بگن پرونده ی شما رفته ب ...

منم منتظرم عزیزم ۵ ساله ۴ بارم سقط کردم رحمم دوشاخه و تنبلی ام دارم ولی ناامید نمیشم عزیزم نگران نباش و استرس نداشته باش هیچ کار خدا بی حکمت نیس حتما حکمتی داره ک منو تو ازش بیخبریم

آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن
عزیزم فقط خواستن بگم تنها کسی نیستی ک توی دنیا این احساس و داری.. راضی باش ب رضاش😔

واقعا؟کاش بودین همو بغل میکردیم یه فص گریه میکردیم

منکه گلوم درد گرفته...

تازه باید جلوی بقیه روحیه مو حفظ کنم اينش سخته

واقعا؟کاش بودین همو بغل میکردیم یه فص گریه میکردیم منکه گلوم درد گرفته... تازه باید جلوی بقیه روحی ...

اللهی عزیزم... کاش کنارت بودم بهت ارامش میدادم.. من فقط از بس شرمنده شوهرم شدم خستم.. همش میگه عزیزم مهم نیس.. اما میدونم ک بچه میخواد... میدونم ک دلش پر میکشه بابا بشه...

میدونم دستش خیلی خالیه .. اما همین امروز فقط ۸۶۰ تومن برام دارو خرید..

گاهی میبینم کسایی ک نامشروع باردار میشن و سقط میکنن دلم میگیره میگم خدایا انصاف نیس...

همش میگم بیا معامله کنیم

میشه ی بچه بدی اگه لیاقتش و نداشتم.. اگه توجه نکردم ..محبت نوردم.. کم گذاشتم ازم بگیریش...

اما انگار جوابم و نمیده...

خدایا شکرت
این استرس که میگی ینی چی؟؟؟ چجوری میشه ناامید نشد؟نگران نشد؟

یمدت بیخیال شو ریلکس باش وقتی ک انتظارشو نداری خدا بهت میده

یمدت بیخیال شو ریلکس باش وقتی ک انتظارشو نداری خدا بهت میده

این جمله فقط گفتش راحته بانو جان،

روزی صددفه از بقیه می شنوم،

خودت میتونی بیخیال باشي؟ريلکش باشی؟

هر ماه منتظرم عقب بندازم،ولی تازه دوروز جلوتر میشم،چجوری انتظار نداشته باشم