2777
2789
عنوان

واقعا دیگه بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فرسخ هم یه نوع واحد شمارش مسافته

اره گفتم تو این جمله فرسنگها بهتربود

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

حالا دیگه خیلی اوصاع بدتر شده بود 

پدرش به خودش زحمت نمیداد یه دکتر ببره 

هر بار ما باید پا میشدیم میرفتیم مادرشو بر میداشتیم میبردیم مرکز استان دکتر 

بعصی وقتها هم که بستری میشد و بدتر 

هی اوصاع مادرش بد و بدتر شد خیلی خیلی بد 

دیگه هیچ کنترلی رو هیچ چیزی نداشت و یه نفر باید به همه اموراتش رسیدگی میکرد 

در این حین شوهرمم گیر داده بود بابام خیلی ادیته میخوام مامانم رو بیارم پیش خودم  ۴ سال با این عذاب زندگی کردم که میخواست مادرشو بیاره تو شصت متری ما که پدرش راحت باشه 

بیماری مادرش چی بود؟

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘

دیگه اونقدر شرایط بد شده بود پدرش ازدواج کرد با یه خانم جوان که اون شرایط رو قبول کرره بود ولی  در عمل  خیلی کمک نبود 

هیچ ما رو هم اذیت میکرد 

هر وقت میرفتیم یه شری درست میکرد 

زن باباش برام هی خط و نشون میکشید پاشو از گلیمش درازتر میکرد  به جایی رسید که یه سال قطع رابطه کردم 

ولی استرس شوهرم پابرجا بود و همچنان اصرار داشت مادرشو بیاره خونمون  و من مخالفت میکردم شرایطش نبود خونه کوچیک و دوتامونم شاعل بودیم