2777
2789
عنوان

واقعا دیگه بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 68 پست
تو این دنیا هرکس یه طور ازمایش میشه یکی بابیماری یکی باهمسرنااهل یکی طلاق وهزاران مشکل دیگه .مال شما ...

من با این که کمکشون باشه مشکلی ندارم 

میگم زندگی خودمون رو درگیر نکن 

الان این عمل که انجام دادن رو تو شهر خودشونم میشد انجام داد 

یا تو شهری که خ اهر شوهدم هست 

ولی اورده اینجا که منو عذاب بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا بعصی وقتا فکر خودکشی به سرم میزنه عمرم تموم شد

این چه حرفیه خودکشی چیه قوی باش. زندگی همینه خیلیا ارزو دارن کاش جای تو بودن ولی خدا فرزند بیمار بهشون نمیداد یاهمسرشون بهشون خیانت نمیکرد وخیلی چیزای دیگه.وقتی پای مشکلات بقیه بشینی متوجه میشی مشکلاتت درسته بزرگن ولی قابل تحملن.

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
این چه حرفیه خودکشی چیه قوی باش. زندگی همینه خیلیا ارزو دارن کاش جای تو بودن ولی خدا فرزند بیمار بهش ...

نمیدونم شاید اونجور که باید نتونستم روی واقعی مشکلمو بیان کنم 

از هر چی بهش شهور وصل باشه حالم بد میشه 

برادرشوهر 

خواهر شوه

پدرشوهر

......

یکاری کردن واقعا اسمشون میاد کهیر میزنم

من با این که کمکشون باشه مشکلی ندارم  میگم زندگی خودمون رو درگیر نکن  الان این عمل که ان ...

اپیش خودت فکرنکن که میخواد شمارو اذیت کنه شاید دلیل دیگه ایی واسه خودش داره.

چقد احساس مسئولیت دارن همسرتون این یه خصلت عالیه فقط اگه تعادل برقرار کنه عالتر میشه.

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
نمیدونم شاید اونجور که باید نتونستم روی واقعی مشکلمو بیان کنم  از هر چی بهش شهور وصل باشه ح ...

درست میگی ادم تا تو شرایط نباشه نمیتونه درک کنه.معلومه خیلی اذیت شدی

ممنون که کامل حرفامو  گوش کردی 😘😘😘

خواهش میکنم عزیزم کار دیگه ایی از دستم برنمیادمتاسفانه.

انشاالله زندگیت همونطور بشه که دوست داری⚘