2777
2789
عنوان

واقعا دیگه بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 68 پست

پیش می اومد شوهرم کل تعطیلیای سال رو میرفت دنبال کادای مامانش دکتر ببره بیاره پدرش یه قدمم هیچ جا نمیبرد 

این در حالی بود که زن جدیده رو میبرد این شهر و اون شهر برای سونوگرافی ببینه چرا باردار نمیشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرتون فقط یه خواهر داره؟

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
پیش می اومد شوهرم کل تعطیلیای سال رو میرفت دنبال کادای مامانش دکتر ببره بیاره پدرش یه قدمم هیچ جا نم ...

ببين من كاملا دركت ميكنم اما واقعا شوهرت پسر خيلي خوبي واسه ي مادرشه يك لحظه فكر كن اگه شما و اقاتون نبودين چ به سر اين پيرزن ميومد؟بخدا يروزي تو زندگيتون حبران ميشه اين زحمتا ميدونم شرايطت واقعا سخته 

هر بارم زنه رو میدیدم میگفت تازه یه بچم سقط شده چون مامانتو بلند کردم بهم فشار اومده 

گذشت و سه سال پیش مادرشوهرم به رحمت خدا رفت 

گفتم خوب یکم احتمالا اوصاع بهتر بشه 

ولی زن باباش رو اعصاب بود یه کاری میکرد که خونه بابام رفتنی تنها باشم شوهرم نیاد اوایل برام مهم نبود کم کم حساس شدم 

به هر بهونه ای از شوهرم پول میگرفت  

بعد از فوت مادر شوهرم 

شوهرم دوباره فشارهاشو شروع کرد شب دیر بیا صبح زود برو 

که خونه بخریم و خدا رو شکر خریدیم 

فشارهای اونم تموم شد 

الان خواهر شوهر عتیقم دردسر شده 

برادرشون از بچگی یه مشکلی داشته تازه ییادشون افتاده باید حلش کنن 

خواهر شوهره برنانه ها رو چسده برادرشوهرو  اوار کرده تو زندگی من 

ببریم دکتر بیاریم 

شوهرم شده مثل همون موقعها واسه مامانش 

هی بکوب کاراشو پیش ببره که برادرش داره میاد بره دکتر تایم داشته باشه 

وقتیم رفت کاراش مونده دوباره باید بکوب کار کنه 

پدر شوهرتون خیلی بیشعوره  اگه خودشم مریض بود زنش ولش میکرد و میرفت ازدواج میکرد عجب ادم نا ...

از دست اون بیشتر دارم حرص میخورم کلا زن و زندگی و بچشو باید جمع کنیم ما 

نه یه برادر و یه خواهر 

پس نقش اون برادر چی بودتو این همه مشکلات؟؟؟

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘