2777
2789
عنوان

وای بابام پشتمو خالی کرد (برا اینکه دختر نیسم)

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 79 پست
من اصن شناخت انچنانی ازش نداشتم چون فامیله موقع خواستگاری همه دورم کردن ک خوبه و فلان منم سنم کم گف ...

عزیزم ی کابری بود ادرس این سایتو گزاش گف ک میتونی مشکلاتتو اینجا بگی و اونا رایگان بهت میگن چی کار کنی ی سری ب این سایت بزن

bonyadvokala.com

کاربر قدیمی ام😁 از درخواست دوستی بیزارم ..ممنون میشم درخواست ندین کاردارین ریپلای کنین یا منشن.... من ی درونگرام و نسبت ب حریم خصوصی حساس❤
عزیزم قوی باش. پدرت تازه شنیده و هیجانی حرف زده. شما صبورانه و عاقلانه حرف بزن و عمل کن همه چی درست ...

مامانمم میگ بابت عصبانیه یک چیزی گفته هیچ پدری نیس پشت بچشو خالی کنه

و اینکه اصن امیدی به زندگی با شوهرم‌ندارم و الان امیدی هم به زندگی با پدر و مادرم ندارم‌میترسم از سخت گیریاشون باعث عقده بشه برام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان 18سالمه و سه ساله ازدواج کردم.با اینم موافقم که وقتیاین دختر عقد کرده ینفر هست یعنی شرعا و ...

اره والاخوشبخت شی ابجی جون منم درس سه ساله ازدواج کردم تیرعروسیمع توعقدم هنوز

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
۱۶۰-۶۲  ۲۵ سال پس چرا یکسریا میگن الان نمیشه و این حرفااا

همشون چرت میگن

هدف تو این نیست که بری قهرمان جهان بشی

میخای تمرین کنی بخاطر علاقه ات و امادکی بدنت

۱ سال برو تضمین میدم عاشقش میشی بدنت هم عالی میشه سفت و ورزیده و بدون چربی

ولی اینم بگم خیلی سخته باید وزن کم کنی

اراده میخواد

به نظرم اينكه زن و شوهر در دوران عقد باهم رابطه داشته باشن هيچ مشكلي نداره چون شرعا و عرفا به هم حلال هستند و هيچ كار عجيب و غريب يا بد و اشتباهي هم نيست چون حتي اگر بدون رابطه هم توي دوران عقد جدا بشي بازم ميگن  مگه ميشه سه سال عقد كرده بود ولي رابطه نداشت حتما داشته ولي اون اصليه نبوده!!!!و هزار تا حرف و حديث ديگه پس در نهايت طلاق طلاقه و اينكه بعدش چه بخت و اقبال ديگه اي بياد سراغت هيچ ربطي به بكارت نداره .... ديگه دوره اين حرفا گذشته و ارزش ادمها به رفتار و شخصيتشونه بعدشم تا كي ميخوايم يه فرهنگ غلط رو با خودمون يدك بكشيم و حلوا حلواش كنيم از خانماي اينجا تعجب ميكنم كه مياند ميگن اشتباه كردي يا مفت باختي و..... واقعا چرا نميخوايد قبول كنيد  شرعا و قانونا زن. شوهر هستن و ميتونن از هم لذت روحي معنوي مالي و جنسي ببرند  با ماها كه زير يه سقف هستيم هيچ فرقي ندارن ....

این نیز بگذرد
۱۶۰-۶۲  ۲۵ سال پس چرا یکسریا میگن الان نمیشه و این حرفااا

پاهات شاید دیگه کشش نداره مگر از قبل خیلی ورزش کرده باشی که بدنت امادگی داشته باشه منم میخواستم برم مربیش گفت خیلی اذیت میشی کشاله های پاهات امکان پاره شدن داره چرا از کوچکی میزارن بچه ها رو چون لگن و کشاله هاشون نرمه هنوز 

دخترم تمام زندگیم 
مامانمم میگ بابت عصبانیه یک چیزی گفته هیچ پدری نیس پشت بچشو خالی کنه و اینکه اصن امیدی به زندگی با ...

مهریتو بگیریه خونه بخربرویه کاریوشروع کن ارایشگری خیاطی یادانشگابرونیازی هم به کسی نداشته باش

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
مهریتو بگیرازش حتما .بکارتتم ترمیم کن اینم دیگه عضه داره ؟

بابام میگ مهریه نمیدن بهم..به مامانم گفتم فردا برم دادگاه قشنگ بپرسیم

قصد ترمیم ندارم..چون اگ دوباره ازدواج کنم میترسم به مشکل بخورم هرکی منو میخواد باید همین جوری بخواد

همشون چرت میگن هدف تو این نیست که بری قهرمان جهان بشی میخای تمرین کنی بخاطر علاقه ات و امادکی بدنت ...

آره دقیقا فقط برای تمرین و انعطافش دوستش دارم

سختیاشو ب جون میخرم علاقه دارم بهش

فقط واقعا جواب میده؟ میتونم مثلاً ۱۸۰ بزنم؟

اصلا تایمش مهم نیستاااا

برام آرزو شده:/

خانواده شوهرتم می دونن شما رابطه داشتید؟..بی گدار به آب نزن برو با یه وکیل مشورت کن تا راه و چاها نش ...

ن فقط یک بار ک فک کردم حامله ام با مادرشوهرم رفتم ازمایش ک فک کنم فهمیدن

باید ببینم بابام چی میگ تا برا دادگاه و وکیل اقدام کنم

ببینم پشتم هس یا الکی گف

پول مهریتو بگیر .ی خونه بخر. ی کاری شروع کن خودت تنهایی زندگی کن

اگه میشه با اون دل پاکت یه صلوات واسه حفظ آبروم بفرست ایشالا که آرزوهات خاطره شن عزیزم❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
حتی ذره ای حق نداره ...حقو توداری ..بگو توکه پدری توکه عاقلی چرا بچه ۱۵ ساله شوهر میدی؟

گفت خودت خواستی

درک نمیکنه ک وقتی بیان دختر ۱۵ساله رو دور کنن بگن اره خوبه خوش اخلاق کار کنه قبول میکنه دیگ