2777
2789
عنوان

دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 103 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و آدم سالم از عقب ارتباط برقرار نمیکنه که باکره باقی بمونه سر شوهر بدبختش رو شیره بماله   &nbs ...

ربطش به كامنت خودم رو نفهميدم

بهرحال؛من با پنهان كارى و دروغ مخالفم اما به نظرم مردى كه شمارو با لباسشويى اشتباه گرفته_فكر ميكنه بايد پلمپ باشيد_كلا ارزش نداره بايد گذاشتش كنار 

ادم سالم ارتباط برقرار ميكنه  🤚🏻

چه حرف بی منطقی

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

اصن نی نی سایتیا ایرانی نیستن  خداییش بعصی وقتا ی چیزایی میگن ک فقط از آنجلینا جولی برمیاد&nbs ...

بابا آنجلینا جولی هم روابطش مشخصه همه میدونن کی بوده چکار کرده , دیگه دختر آمریکایی و اروپایی مثل بعضی دخترای ایرانی که نمیره ترمیم بکارت کنه !

دوست پسر داشتن مهم نيست و براي اين تعطيل نميشه

بگو چه چيز ديگه اي گفتي

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اصن نی نی سایتیا ایرانی نیستن  خداییش بعصی وقتا ی چیزایی میگن ک فقط از آنجلینا جولی برمیاد&nbs ...

بعضی وقتا مشروب خوردن و راحت بیان میکنن بعضی وقتا کاملا مذهبی 😑😑😑

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰