اگه میشه همین الان بهم بگید چطوری میشه با یه گوشی به گوشی دیگه وصل شد و از اینترنتش استفاده کرد؟حالا با نقطه اتصال یا بلوتوث فرقی نمیکنه. ممنون میشم زود جوابمو بدین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من با بلوتوث وصل میشم ب گوشی همسرم....نقطه اتصال بلوتوث روشن میکنم خود بلوتوثم روشن میکنم بعد تو گوشی خودم میرم تو بلوتوث اسمش میاد بالا میزنم رو اسمش وصل میشم
و خـــدایی هست مهربان تر از حد تصــور.......M+A³=❤
بعد پیداکرد وای فایت اسم اون گوشیو میزنی رمز داشتهدباشه هم توگوشی ک هات اسپاتشو روشن کردی فشار بده روهات اسپاتش میاره رمزو
🌹👑خدای بی نظیرمن💛💚💜💙🧡❤💕غزل امام زمان(عج)....دلم هوای تو کرده،هوای آمدنت صدای پای تو آید،صدای آمدنت بهار با تو بیاید به خانه ی دل ماسری به خانه ما زن،صفای آمدنت هنوز مانده به یادم که مادرم میخواندزمان کودکی ام قصه های آمدنت حساب کردم و دیدم که با حساب خودم تمام عمر نشستم به پای آمدنت چقدر وعده ی وصل تو را به دل بدهم چقدر جمعه بخوانم دعای آمدنت نیامدی و دل من شکست ای مولاچه نذرها که نکردم برای آمدنت....🌹🌹🌹🍃@haj_rezaebrahimi